slider-shadow
Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης δημιουργήθηκαν με σκοπό τη διαρκή εκπαίδευση ενηλίκων ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο, την ηλικία, την επαγγελματική τους κατάσταση.

Σε μία εποχή όπου οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, η έρευνα και η τεχνολογία αλλάζουν συνεχώς και εξελίσσονται, οι σύγχρονοι άνθρωποι στοχεύουν και έχουν ανάγκη τη διά βίου εκπαίδευση, ώστε να εξοικειώνονται με τις νέες συνθήκες στην καθημερινότητά τους σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι στόχοι των ΚΔΒΜ ως μονάδων εκπαίδευσης ενηλίκων είναι:
 • Επαγγελματική εξέλιξη.
 • Διατήρηση της θέσης εργασίας.
 • Συμμετοχή όλων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας.
 • Δυνατότητα επιμόρφωσης με ευελιξία στο χρόνο και τον τόπο.
 • Μείωση του ψηφιακού χάσματος.
 • Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών με δημιουργική πολιτιστική απασχόληση.
 • Αναβάθμιση των συνθηκών εκπαίδευσης και εργασίας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 


ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ AEGEAN COLLEGE-ΟΜΗΡΟΣ
 
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean College-ΟΜΗΡΟΣ είναι πιστοποιημένος φορέας υλοποίησης προγραμμάτων του βρετανικού οργανισμού EDEXCEL και του Κρατικού Οργανισμού Πιστοποίησης της Σκωτίας (Scottish Qualifications Authority-SQA) στην Ελλάδα.
Τα προγράμματα που προσφέρει το ΚΔΒΜ του Aegean College-ΟΜΗΡΟΣ δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν διεθνείς αναγνωρισμένους τίτλους, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματικά και να προχωρήσουν στην απόκτηση ανώτατων πτυχίων (Bachelors & Masters).
Όλα τα προγράμματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, στοχεύοντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της.
Το περιεχόμενο των προγραμμάτων είναι πρακτικό. Για το λόγο αυτό η πλειονότητα των μαθημάτων αξιολογείται με γραπτές εργασίες και παρουσιάσεις (ατομικές ή ομαδικές) και όχι με τον κλασικό τρόπο των γραπτών εξετάσεων.
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean Omiros College  προσφέρει ένα ευρύ πεδίο ειδικοτήτων σε αντικείμενα που παρουσιάζουν διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
EDEXCEL 
 
Ο βρετανικός οργανισμός EDEXCEL είναι ο μεγαλύτερος φορέας χορήγησης τίτλων σπουδών της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας της χώρας και ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος παγκοσμίως.
Δραστηριοποιείται σε πάνω από 90 χώρες με περισσότερα από 5.400 κέντρα σε όλο τον κόσμο.
Συνεργάζεται με υπουργεία και κυβερνητικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και αναμόρφωση εκπαιδευτικών προτύπων και πρακτικών, καθώς και με τον επιχειρηματικό κόσμο για την παροχή εξειδικευμένων ατόμων σε θέματα πρόσληψης, ανάλυσης δεξιοτήτων, εκπαίδευσης προσωπικού και αξιολόγησης της εργασιακής απόδοσης.
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean Omiros College προσφέρει τα BTEC HND (Επίπεδο 5 στο  Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF]) σε μία σειρά ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης. Το BTEC HND αναγνωρίζεται ευρέως ως ισοδύναμο των δύο πρώτων ετών και οδηγεί 
στην ένταξη σε πανεπιστημιακά προγράμματα.  
 
SCOTTISH QUALIFICATIONS AUTHORITY-SQA

Με έδρα τη Γλασκόβη, η Αρχή Προσόντων της Σκωτίας (SQA) είναι μη κερδοσκοπικός κυβερνητικός οργανισμός, που τελεί υπό την αιγίδα και εποπτεία της Κυβέρνησης της Σκωτίας και αποτελεί τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης.
Σκοπός του SQA είναι να θέτει και να διατηρεί τα πρότυπα στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσω πιστοποιήσεων και αξιολογήσεων που προσφέρονται σε σχολεία, Κολέγια, Πανεπιστήμια καθώς και στο χώρο εργασίας.
Το SQA (Scottish Qualifications Authority) ηγείται παγκοσμίως στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης διαθέτοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη προγραμμάτων και συστημάτων πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων.
Επιπλέον, είναι εταίρος του Πλαισίου Πιστοποίησης και Πιστωτικών Μονάδων της Σκωτίας [SCQF], το οποίο συνδέεται με το αντίστοιχο πλαίσιο του Ηνωμένου Βασιλείου και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF].
Το SQA είναι Αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης από το ελληνικό κράτος (ΦΕΚ 1785/β/24.07.2013).
Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean College-ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει σε συνεργασία με τον Κρατικό Οργανισμό Πιστοποίησης της Σκωτίας πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης Μεταπτυχιακού Επιπέδου: Level 11 SCQF (Scottish Credit and Qualifications Framework) αντίστοιχο με Level 7 του EQF (European Qualifications Framework).

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Ειδικές Τιμές για Σπουδαστές, Φοιτητές και Ανέργους
 • Δυνατότητα επιδότησης από τον πόρο ΛΑΕΚ 0,45%
 • Ερευνητικό Κέντρο (Ανθρωπιστικών Σπουδών)
 • Δανειστική βιβλιοθήκη
 • Εκπαιδευτικό Portal
 • Γραφείο Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology