slider-shadow

Ερευνητικό Κέντρο

Το Aegean College διατηρεί μια ερευνητικά δραστήρια και καινοτόμο ακαδημαϊκή κοινότητα, με αιχμή το Ερευνητικό Κέντρο Aegean Research Centre (ARC).

Αξιοποιώντας υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και ερευνητικές συνεργασίες, το ARC ανταποκρίνεται ενεργητικά στις σύγχρονες ανάγκες για ανάπτυξη και προώθηση νέας επιστημονικής γνώσης, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Το ερευνητικό κέντρο του Aegean College πρωτοπορεί στον ευγενή στίβο της επιστημονικής παραγωγής, δημοσιεύοντας σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και παράγοντας καινοτομία που προωθεί την ποιότητα ζωής, αναγνωρίζεται διεθνώς και συμβάλλει στις διαδικασίες της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το ARC προσελκύει παγκόσμιου κύρους επαγγελματίες, επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, παρέχοντας στους φοιτητές του τη δυνατότητα να συνδεθούν δημιουργικά με το διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον και τις σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το ARC προσφέρει σειρές σεμιναρίων και ομιλιών που απευθύνονται τόσο σε φοιτητές όσο και στο ευρύ κοινό, με καλεσμένους εξέχοντα μέλη της διεθνούς επιστήμης.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, το ARC βράβευσε για την πολυετή προσφορά τους στην ψυχοθεραπεία τους κορυφαίους ομαδικούς αναλυτές Farhad Dalal και Tom Ormay.

Το όνομα ARC (Aegean Research Centre) διαμορφώθηκε στην Αγγλική γλώσσα για να προσδώσει έμφαση στον διεθνή προσανατολισμό του Ερευνητικού Κέντρου και τη δυναμική συμμετοχή του στις πολύπλοκες απαιτητικές διαδικασίες της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας.

Επίσης, ο τίτλος παραπέμπει στον ουσιωδώς διαθεματικό χαρακτήρα της σύγχρονης επιστημονικής παραγωγής. Όπως διαπίστωσαν στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και το Ίδρυμα Gulbenkian (σε έκθεση που συντάχθηκε υπό τη διεύθυνση του Immanuel Wallerstein και του νομπελίστα Ilya Prigogine), η περαιτέρω άνθηση της διεπιστημονικής εργασίας δύναται να ενισχύσει τη ζωτικότητα της επιστήμης και να αναβαθμίσει τον ρόλο, την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology