slider-shadow

 

  • Το HND in Interior Design* είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών που με την ολοκλήρωσή του οι σπουδαστές αποκτούν το διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα Higher National Diploma. Το δίπλωμα αυτό αφενός εξασφαλίζει δυναμικές προοπτικές στον εργασιακό χώρο. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα ένταξης στο 3o έτος προγραμμάτων BA in Interior Design που προσφέρονται από βρετανικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

   Σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο κτήριο, ο ΟΜΗΡΟΣ παρέχει σπουδές υψηλού επαγγελματικού επιπέδου με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο του Design.
   Η δημιουργικότητα των σπουδαστών ενθαρρύνεται και καλλιεργείται από ένα επιτελείο έμπειρων καθηγητών, ώστε μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων να μπορέσουν να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, με χρήση συμβατικών εργαλείων και υλικών σχεδίασης, αλλά και σύγχρονων τεχνολογιών και προγραμμάτων Η/Υ.

   Στόχος του προγράμματος είναι η άρτια τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών που επιτυγχάνεται με την εκπαίδευσή τους τόσο στον πρακτικό-σχεδιαστικό τομέα, όσο και στον θεωρητικό-ερευνητικό. Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές είναι σε θέση να προτείνουν ολοκληρωμένες, πρωτότυπες, τεκμηριωμένες και λειτουργικές λύσεις εσωτερικής διακόσμησης σε χώρους διαβίωσης, εμπορικούς χώρους, αναχρήσεις διατηρητέων κτιρίων, περίπτερα εκθέσεων κ.ά.

   Ο κάτοχος HND in Interior Design* μπορεί να εργαστεί σε δικό του δημιουργικό γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας ή ως διακοσμητής σε εταιρείες κατασκευής ακινήτων, εμπορίας επίπλων και άλλων ανάλογων δραστηριοτήτων.
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
    
   EDEXCEL
   Ο βρετανικός οργανισμός EDEXCEL είναι ο μεγαλύτερος φορέας χορήγησης τίτλων σπουδών της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας της χώρας και ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος παγκοσμίως.
   Δραστηριοποιείται σε πάνω από 90 χώρες με περισσότερα από 5.400 κέντρα σε όλο τον κόσμο.
   Συνεργάζεται με υπουργεία και κυβερνητικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και αναμόρφωση εκπαιδευτικών προτύπων και πρακτικών, καθώς και με τον επιχειρηματικό κόσμο για την παροχή εξειδικευμένων ατόμων σε θέματα πρόσληψης, ανάλυσης δεξιοτήτων, εκπαίδευσης προσωπικού και αξιολόγησης της εργασιακής απόδοσης.
   Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean College-ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει τα BTEC HND (Επίπεδο 5 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF]) σε μία σειρά ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης. Το BTEC HND αναγνωρίζεται ευρέως ως ισοδύναμο των δύο πρώτων ετών και οδηγεί στην ένταξη σε πανεπιστημιακά προγράμματα.
  • Τίτλος προγράμματος

   HND in Interior Design*
   HND στην Εσωτερική Διακόσμηση*

   Διάρκεια προγράμματος

   2 χρόνια

   Γλώσσα διδασκαλίας

   Αγγλικά/Ελληνικά

   Τίτλος σπουδών απονέμεται από

   EDEXCEL/BTEC, UK

   Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

   Απολυτήριο Λυκείου

   Συνέχεια σπουδών

   3o έτος προγραμμάτων BA in Interior Design από βρετανικά πανεπιστήμια, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

   Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα και στη χρήση Η/Υ σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές.
  • Μαθήματα 1ου Έτους

   Υλικά & Τεχνικές Σχεδίασης (Drawing Techniques and Processes)
   Ιστορία της Μοντέρνας Αρχιτεκτονικής (History of Modern Architecture)
   Αρχές Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων (Principles of Architecture)
   Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (Architectural Design)
   Ιστορία της Τέχνης (History of Art)
   Στοιχεία Οπτικής Αντίληψης (Elements of Visual Perception)
   Ιστορία της Διακόσμησης (History of Interior Design)
   Ανάχρηση Διατηρητέων Κτιρίων (Re-Development/Re-Design of Heritage Structures)

   Μαθήματα 2ου Έτους

   Φωτογραφία-Ανάλυση Οπτικής Επικοινωνίας (Photography-Visual Communications Analysis)
   Αρχιτεκτονική Σύνθεση & Διακόσμηση Χώρων Διαβίωσης (Architectural Composition and Interior Design of Living Spaces)
   Εφαρμογές Υπολογιστών στην Εσωτερική Διακόσμηση (Computer Applications in Interior Design)
   Αισθητική (Aesthetics)
   Μουσειολογία (Museum Studies)
   Αρχιτεκτονική Σύνθεση & Διακόσμηση Εμπορικών Χώρων (Architectural Intervention-Composition and Interior Design of Commercial Spaces)
   Σχεδιασμός Επίπλου (Furniture Morphology and Design)
   Δομικά Υλικά, Τεχνολογία & Εφαρμογές (3D Technology and Processes)
    
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
  • Η εργαστηριακή υποδομή του ΟΜΗΡΟΥ, καθώς και οι επαγγελματίες καθηγητές εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου σπουδές σε όλες τις εκφάνσεις του Αrt & Design.
    
   Στη διάθεση των σπουδαστών βρίσκεται σύγχρονος εργαστηριακός και τεχνολογικός εξοπλισμός όπως:

   Computer Labs με πολλές θέσεις εργασίας που διασφαλίζουν αποκλειστικότητα χρήσης, για κάθε σπουδαστή, multimedia & interior design application processing.
   Ατελιέ Διακόσμησης και Σχεδιαστήρια εξοπλισμένα σύμφωνα με τη σύγχρονη τεχνολογία και αισθητική του Design που προσφέρει στους σπουδαστές επαγγελματικό περιβάλλον εκπαίδευσης.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology