slider-shadow

 

  • Το HND in Dietetics* είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών που με την ολοκλήρωσή του ο σπουδαστής λαμβάνει το διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα Higher National Diploma. 
    
   Το πρόγραμμα έχει ως βασικό στόχο να δώσει στους φοιτητές την απαραίτητη γνώση τόσο από τον κλάδο της Διαιτολογίας  όσο και από συναφείς κλάδους της Υγείας, όπως είναι η Ψυχολογία, η Ιατρική και η Φαρμακευτική, ώστε να ενταχθούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πρόγραμμα για την απόκτηση του  BSc (Hons) in Dietetics.
    
   Η διδασκαλία περιλαμβάνει διαδραστικές διαλέξεις, εργαστήρια, σεμινάρια, ομάδες εργασίας, βίντεο, δραστηριότητες προσομοίωσης, πρόσβαση στο portal. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εργαστηριακά και κλινικά μαθήματα πραγματοποιούνται με παρακολούθηση με φυσική παρουσία στο χώρο διασφαλίζοντας την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα σπουδών. Παράλληλα, το πρόγραμμα στελεχώνεται από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των ακαδημαϊκών συμβούλων με στόχο την ακαδημαϊκή υποστήριξη των σπουδαστών βήμα-βήμα. 
    
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
    
   EDEXCEL
    
   Ο βρετανικός οργανισμός EDEXCEL είναι ο μεγαλύτερος φορέας χορήγησης τίτλων σπουδών της Μ. Βρετανίας, πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας της χώρας και ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος παγκοσμίως.
   Δραστηριοποιείται σε πάνω από 90 χώρες με περισσότερα από 5.400 κέντρα σε όλο τον κόσμο.
   Συνεργάζεται με υπουργεία και κυβερνητικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και αναμόρφωση εκπαιδευτικών προτύπων και πρακτικών, καθώς και με τον επιχειρηματικό κόσμο για την παροχή εξειδικευμένων ατόμων σε θέματα πρόσληψης, ανάλυσης δεξιοτήτων, εκπαίδευσης προσωπικού και αξιολόγησης της εργασιακής απόδοσης.
   Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Aegean College-ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει τα BTEC HND (Επίπεδο 5 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF]) σε μία σειρά ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης. Το BTEC HND αναγνωρίζεται ευρέως ως ισοδύναμο των δύο πρώτων ετών και οδηγεί στην ένταξη σε πανεπιστημιακά προγράμματα.
  • Τίτλος προγράμματος

   HND in Dietetics / HND στη Διαιτολογία

   Διάρκεια προγράμματος

   2 χρόνια

   Γλώσσα διδασκαλίας

   Αγγλικά/Ελληνικά

   Τίτλος σπουδών απονέμεται από

   EDEXCEL/BTEC, UK

   Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

   Απολυτήριο Λυκείου 
   Δυνατότητα αναγνώρισης μαθημάτων από συναφή προγράμματα υπό προϋποθέσεις.

   Συνέχεια σπουδών

   BSc (Hons) in Dietetics

   Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα και στη χρήση Η/Υ σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές.
  • Μαθήματα 1ου Έτους

    Φυσιολογία Ι (Physiology I) 
    Χημεία (Chemistry) 
    Βιοχημεία (Biochemistry) 
    Διατροφή Ι: Μακροθρεπτικά (Nutrition I: Macronutrients) 
    Επαγγελματική Πρακτική και Εκπαίδευση (Professional Practice and 
    Development) 
    Διατροφή ΙΙ: Μικροθρεπτικά (Nutrition II: Micronutrients) 
    Φυσιολογία ΙΙ (Physiology II) 
    Βιολογία Κυττάρου και Γενετική (Cell Biology and Genetics)

   Μαθήματα 2ου Έτους

    Διατροφή και Διαιτολογία Ι (Nutrition and Dietetics I) 
    Μικροβιολογία, Χημεία Τροφίμων και Catering (Microbiology, Food Safety and Catering) 
    Βιοστατιστική, Επιδημιολογία και Δημόσια Υγεία (Biostatistics, Epidemiology and Public Health) 
    Ψυχολογία της Υγείας και Δεξιότητες Επικοινωνίας (Health Psychology and Counselling Skills) 
    Διατροφή και Διαιτολογία ΙΙ (Nutrition and Dietetics II) 
    Κλινική Φροντίδα (Clinical Care) 
    Διατροφή στα Στάδια της Ζωής (Nutrition Through the Life Cycle) 
    Ερευνητική Εργασία (Research Project)

    

  • Το Aegean College έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Διατροφικής Φροντίδας.

   Το Εργαστήριο σχεδιάστηκε με γνώμονα τα πιο πρόσφατα διεθνή εκπαιδευτικά και επαγγελματικά πρότυπα στους τομείς της επιστήμης της διατροφής.
    
   Στους χώρους του Εργαστηρίου, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, λειτουργεί το Συμβουλευτικό Κέντρο Διατροφής (Nutrition Lab) του Aegean College.

   Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα χώρο προσομοίωσης πραγματικών ερευνητικών και επαγγελματικών συνθηκών που αφορούν τους αυριανούς διαιτολόγους, εξοπλισμένο με ψηφιακούς ζυγούς, λιπομετρητές, αναστημόμετρα, τυχόμετρα, καθώς και πυραμίδα διατροφής. 
    
   Η βασική διαδικασία σύνταξης διαιτολογίων πραγματοποιείται με τις κλασικές αλλά και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Έτσι, πέραν της παρακολούθησης, οι φοιτητές προχωρημένου επιπέδου αναλαμβάνουν τη δημιουργία διατροφικών προγραμμάτων στο Παρασκευαστήριο Διαιτητικών Συνταγών, υπό την αυστηρή επιτήρηση των εκπαιδευτών τους προκειμένου να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία.

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology