slider-shadow

 

  • Το HND in Hospitality Management* είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών με την ολοκλήρωση του οποίου ο σπουδαστής λαμβάνει το διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό δίπλωμα Higher National Diploma. Το δίπλωμα αυτό αποτελεί πιστοποίηση γνώσεων και προσφέρει δυναμικές προοπτικές εργασίας στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας και των ξενοδοχείων. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα ένταξης στο 3o έτος προγραμμάτων Bachelor in Hospitality Management.

   Στόχος του προγράμματος είναι η άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, ώστε να αναπτύξουν εξειδικευμένες επιχειρησιακές ικανότητες στη διοίκηση ξενοδοχειακών και ταξιδιωτικών επιχειρήσεων.

   Με μια ομάδα έμπειρων καθηγητών, επαγγελματιών του τουρισμού, το πρόγραμμα HND in Hospitality Management φιλοδοξεί να προετοιμάσει ικανά και εξειδικευμένα στελέχη για τον πλέον ελπιδοφόρο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.
    
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
    
   Πρόγραμμα διαθέσιμο και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση
    
   Για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ χρησιμοποιεί:

   Χρήση σύγχρονου e-learning συστήματος με δυνατότητα ανάρτησης εγγράφων, υποβολή assignments, forum για συνομιλία με τους καθηγητές και άλλους σπουδαστές, επικοινωνία μέσω e-mail, κ.λπ.
   Άριστη δόμηση των μαθημάτων από τους καθηγητές, με χρήση σημειώσεων, παρουσιάσεων, βίντεο και άλλων πρόσφορων τρόπων επικοινωνίας.
   Συγκεκριμένο σχέδιο μελέτης (Μονοπάτι Μάθησης) ανά διάλεξη.

   Ειδικοί σύμβουλοι για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καταρτίζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης για κάθε σπουδαστή.
    
   ΒΤΕC + PEARSON
    
   Το ΒTEC Edexcel (Pearson), ο μεγαλύτερος φορέας απονομής τίτλων σπουδών και πιστοποιήσεων της Μεγάλης Βρετανίας, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει τα εφόδια επαγγελματικής και ακαδημαϊκής καταξίωσης σε εκατομμύρια σπουδαστές σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιστοποιήσεις του ΒTEC Edexcel (Pearson) αναγνωρίζονται από το 95% των Βρετανικών Πανεπιστημίων.
   Το Pearson δραστηριοποιείται σε 85 χώρες και οι τίτλοι σπουδών που προσφέρει, εκτός από άρτια τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα μετάβασης στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
   Η συνεργασία του Aegean College με το ΒTEC Edexcel (Pearson) χρονολογείται από το 1998 και περιλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα επιπέδου Higher National Diploma και πιστοποιήσεις σε μια πληθώρα σύγχρονων ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης από την Αγορά Εργασίας.
   Ο τίτλος σπουδών BTEC HND (Επίπεδο 5 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF]) προσφέρεται σε μία σειρά ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης. Το BTEC HND αναγνωρίζεται ευρέως ως ισοδύναμο των δύο πρώτων ετών και οδηγεί στην ένταξη σε πανεπιστημιακά προγράμματα.
  • Τίτλος προγράμματος

   HND in Hospitality Management*
   HND στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

   Διάρκεια προγράμματος

   2 χρόνια

   Γλώσσα διδασκαλίας

   Αγγλικά/Ελληνικά

   Τίτλος σπουδών απονέμεται από

   EDEXCEL/BTEC, UK

   Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

   Απολυτήριο Λυκείου

   Συνέχεια σπουδών

   3ο έτος  προγραμμάτων BSc (Hons) in Hotel & Hospitality Management

   Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα και στη χρήση Η/Υ σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές.
  • Μαθήματα 1ου Έτους

   Χρηματοοικονομική Διοίκηση στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία (Finance in the Hospitality Industry)
   Εξυπηρέτηση Πελατών (Customer Service)
   Διοίκηση Τμημάτων Τροφίμων και Ποτών (Food and Beverage Operations Management)
   Διοίκηση Τμημάτων Εξυπηρέτησης Δωματίων (Rooms Division Operations Management)
   Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ (Marketing in Hospitality)
   Διοίκηση Τμημάτων Διαχείρισης Υποδομών (Facilities Operations & Management)
   Σύγχρονη Βιομηχανία Τουρισμού-Ξενοδοχείων (The Contemporary Hospitality Industry)
   Σύγχρονος Μanager (The Developing Manager)

   Μαθήματα 2ου Έτους

   Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Hospitality Operations Management)
   Διοίκηση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων (Conference and Banqueting Management)
   Διοίκηση Εμπορικών Μονάδων (On-Licensed Trade Management)
   Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του τομέα των Υπηρεσιών (Human Resource Management for Service Industries)
   Ανάπτυξη Πωλήσεων (Sales Development & Merchandising)
   Διοργάνωση και Διαχείριση Εκδηλώσεων (Hospitality Contract and Event Management)
   Εξωτερικό Επιχειρησιακό Περιβάλλον (External Business Environment)
   Πτυχιακή Εργασία (Research Project)
    
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
  • Η εργαστηριακή υποδομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ καθώς και οι επαγγελματίες καθηγητές εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου σπουδές σε όλες ειδικότητες της Σχολής των Τουριστικών Σπουδών.

   Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας με ηλεκτρονικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό (projectors) και διαδραστικούς πίνακες καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης. 
   Στα Εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών εκτός των εξειδικευμένων προγραμμάτων Τουριστικού- Ξενοδοχειακού λογισμικού, παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi).
   Λειτουργεί, επίσης, Εκπαιδευτικό Portal στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum της σχολής  και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.

   Επιπλέον οι σπουδαστές αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες σε όλους τους τομείς της Τουριστικής Βιομηχανίας, κάνοντας την πρακτική τους άσκηση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Εστιατορικής Τέχνης, Bar και Οινολογίας, αλλά και σε συνεργαζόμενα Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα, μεγάλες Τουριστικές Μονάδες και χώρους Μαζικής Εστίασης αποκτώντας έτσι σημαντική εμπειρία.  
    

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology