slider-shadow
Το Success Stories Αποφοίτων είναι ένα νέο κομμάτι του Aegean College website, μέσω του οποίου δίνουμε την ευκαιρία σε σπουδαστές μας να προβάλουν το έργο τους μετά την αποφοίτησή τους από κάποια σχολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Για να προβληθεί κάποιος σε αυτό το σημείο του site μας θα πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα "Success Stories Σπουδαστών ή Αποφοίτων" και να την αποστείλει.

Ο Μιλτιάδης Γιάννου σπούδασε κοντά μας Χρηματοοικονομικά. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Aegean College είχε διακριθεί τόσο για τις επιδόσεις του όσο και για τον ευχάριστο χαρακτήρα του. Σήμερα, εργάζεται στην Alpha Bank ως Υπεύθυνος Υποστήριξης Λειτουργιών Private Banking & Alpha Prime, ενώ τα προηγούμενα έτη πέρασε και από τη Χρηματιστηριακή της Alpha. Είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει δύο αξιολάτρευτα παιδάκια.

Ο Βασίλης Ογεφούγκα αποφοίτησε από το πρόγραμμα BSc Multimedia Computing, ένα πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Huddersfield. Δραστηριοποιήθηκε ως IT Administrator, αλλά και σε σεμιναριακά μαθήματα Πληροφορικής & Πολυμέσων. Το 2007 ίδρυσε την Albitek Πληροφορική μαζί με τον Αλέξανδρο Σπανάκη, συμφοιτητή του και καλό φίλο από τότε που σπούδαζαν κοντά μας. Έκτοτε, οι δύο απόφοιτοι συνεχίζουν μαζί την επαγγελματική τους διαδρομή. 

O Ιωάννης Καραβάς, απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας, παρακολούθησε κοντά μας το HND in Business. Στη συνέχεια πήρε τον τίτλο BA (Hons) Business Administration και το μεταπτυχιακό MBA. Τα δύο τελευταία πτυχία απονέμονται από το University of Huddersfield. Σήμερα, απασχολείται ως Advertising & Web Manager στη CHEVELLAS. Ασχολείται με την εικόνα της εταιρείας στο σύνολο, καθώς παίρνει μέρος τόσο στο σχεδιασμό της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας, στη διαμόρφωση της ιστοσελίδας της όσο και στη διοργάνωση διάφορων προωθητικών εκδηλώσεων (εκθέσεις, παρουσιάσεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων κ.λπ). 

'Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης και διευθυντής μίας ιδιωτικής σχολής πληροφορικής. Το μεταπτυχιακό μου στη διοίκηση επιχειρήσεων ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της δουλειάς μου. Στόχος ήταν να εμπλουτίσω τις σπουδές μου και το βιογραφικό μου. Παρόλο που η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική και με ιδιαίτερα ωράρια, κατόρθωσα να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος.Αρκετός προσωπικός χρόνος θυσιάστηκε γι' αυτόν τον σκοπό, αλλά άξιζε τον κόπο.Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλες τις πτυχές της διοίκησης επιχειρήσεων με πάρα πολύ καλή δομή και μεγάλη συνάφεια.' Νικόλαος Σαμαρίδης ,MBA Leadership & Management Development


'Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι σε έναν διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. Φυσικά, όντας παντρεμένος με ένα παιδί και με πολύ υψηλές απαιτήσεις από την εργασία μου, η προσπάθεια αυτή έχει υψηλό κόστος σε χρόνο και ενέργεια που πιστεύω, όμως, ότι το αξίζει.Από την πρώτη στιγμή, η συνεργασία που είχα με τους ανθρώπους του Κολεγίου ήταν εξαιρετική. Εντάχθηκα σε ένα πολύ καλό γκρουπ μαθητών και η ροή των μαθημάτων ήταν τέτοια, που μου επέτρεπε να την ακολουθήσω.' Γιαννακόπουλος Πέτρος, MBA Marketing'Coming to Greece to pursue my studies, l was a bit sceptic about cultural differences and if l was going to be able to adjust to the change. I picked Aegean Colllege to do my Masters because they offered what l wanted, and getting to the College the reception was overwhelming. The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed.' Nomonde Ncube, MBA Accounting and Finance


'Έχοντας προϋπηρεσία 10 ετών σε πολυεθνικό οργανισμό και θέλοντας να εμπλουτίσω τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μου, αποφάσισα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω τις σπουδές μου στο επόμενο επίπεδο. Ήξερα ότι έπρεπε να θυσιάσω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, εφόσον το μεταπτυχιακό είχε αυξημένες απαιτήσεις. Το πρόγραμμα της σχολής ήταν πολύ καλά δομημένο και μου έδωσε την ευκαιρία να κατανοήσω σε βάθος τις γενικές λειτουργίες των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθός τους και ταυτόχρονα να αποκτήσω καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα των λειτουργιών των τμημάτων τους.' Άννα Ακριβίδη, MBA Human Resources Management'Είμαι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA Leadership & Management Development with Ηealth Management, που παρακολούθησα στο Aegean College.Τις σπουδές μου τις έκανα ως part time φοιτητής ταυτόχρονα ενώ ήμουν ειδικευόμενος στην 1η Ορθοπαιδική Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ειδικευόμενος γιατρός, από την αρχή της ειδικότητας, αισθανόμουν ότι ένας οργανισμός, όπως κλινική / νοσοκομείο, για να λειτουργήσει καλύτερα δεν αρκούν μόνο οι γνώσεις Ιατρικής. Για την καλύτερη απόδοση, που θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες υπηρεσίες για τους ασθενείς, οι γνώσεις Διοίκησης είναι επίσης απαραίτητες.' Δρ Αναστάσιος Πιτσούνης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Απόφοιτος MBA Ηealth Management'Στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήρθε να αποτελέσει την κορωνίδα των μέχρι τώρα σπουδών μου. Επιπλέον, λειτούργησε και ως ένα μέσο ευαισθητοποίησης των ήδη έντονων περιβαλλοντικών μου ανησυχιών. Αν και απαιτητικό, κατάφερα να αντεπεξέλθω και να ολοκληρώσω το πρόγραμμα επιτυχώς. Ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μου οφείλεται στο άρτιο στήσιμο του προγράμματος που λάμβανε υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του σύγχρονου επαγγελματία και οικογενειάρχη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει η παραμικρή συνέπεια στην προσωπική και κοινωνική μου ζωή.' Θάνος Θωμόπουλος, MBA Ecological Systems Management


Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη διατροφή ήθελα να γνωρίσω αυτή τη σχετικά νέα αλλά πολύ σημαντική επιστήμη. Το πρόγραμμα που παρακολούθησα στο Aegean Omiros College, ήταν εξαιρετικά καλά δομημένο με αξιόλογους καθηγητές. Οι εποπτευόμενές δραστηριότητες πρακτικής άσκησης που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα πλαίσια, Δημόσια και Ιδιωτικά, με βοήθησαν να αναπτύξω τις απαραίτητες και αναγκαίες επαγγελματικές δεξιότητες που θα χρειαστώ στην αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών όπως παχυσαρκία, διαβήτη, καρδιαγγειακών, γαστρεντερικών νόσων, κ.α. Παρόλο που το πρόγραμμα ήταν αρκετά απαιτητικό, κατάφερα να ανταπεξέλθω και να το ολοκληρώσω επιτυχώς. Έτσι, κατάφερα να γνωρίσω καλά την αξία και τον ρόλο της διατροφής σε υγιείς και ασθενείς, σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο και να αποκτήσω ακόμα καλύτερη εικόνα αλλά και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή την επιστήμη.'  Ματσούκας Αστέριος , Απόφοιτος BSc (Hons) Dietetics

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology