slider-shadow
Λαμπερή τελετή αποφοίτησης για τους φοιτητές του Aegean College

Με μια λαμπερή τελετή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Aegean College αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους σπουδαστές του. Στην κατάμεστη αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος παρευρέθη πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών, οι καθηγητές τους αλλά και εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πιο συγκριμένα, στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και απένειμαν τίτλους στους αποφοιτήσαντες οι κ.κ. Μαριέττα Γιαννάκου (πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων), Ανδρέας Λοβέρδος (βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ, πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων), Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»), Έλενα Κόρκα (Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού) και Ζωζώ Λιδωρίκη (Πρόεδρος των Διεθνών Σχέσεων Πολιτισμού).

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κος Νικόλαος Μακρυπλίδης, συνεχάρη τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους και έζησαν από πολύ κοντά τα άγχη και τις χαρές τους. Ευχαρίστησε το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Ομίλου για την διαρκή αφοσίωση και ενθάρρυνση στην προσπάθεια των φοιτητών. Ολοκληρώνοντας έδωσε ένα όραμα αισιοδοξίας και ελπίδας στους αποφοιτήσαντες με την προοπτική να χτίσουν ένα νέο κόσμο.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα αλλά και συγκίνηση, καθώς οριοθέτησε το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στη ζωή των σπουδαστών μας, αλλά ταυτόχρονα και την έναρξη ενός νέου πιο απαιτητικού και γεμάτου προκλήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όλους! Θερμά συγχαρητήρια!

 

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology