Aegean collegeAegean collegeAegean collegeAegean collegeAegean collegeAegean college

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ AEGEAN COLLEGE

slider-shadow
slider-shadow
Cinema Club στο Aegean College!

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Aegean College διοργανώνει Κινηματογραφική Λέσχη με προβολές ταινιών, οι οποίες άπτονται ψυχολογικών θεμάτων.Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 5/6, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολλεγίου, με τη δραματική ταινία Blue Jasmine, του Woody Allen.
Πρόκειται για την ταινία που χάρισε στην πρωταγωνίστριά της, Cate Blanchett, το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου στην κατηγορία Δράμα, το 2013.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Τζασμίν βλέπει ξαφνικά τη ζωή της να καταρρέει στη Νέα Υόρκη και μετακομίζει στο διαμέρισμα της αδερφής της στο Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό της. Δεν παίρνει πολύ χρόνο μέχρι η κακομαθημένη και εμφανώς αλκοολική Τζασμίν να βγάλει στην επιφάνεια την ελιτίστικη συμπεριφορά της και να έρθει σε σύγκρουση με τους απλούς εργατικούς ανθρώπους με τους οποίους υποχρεώνεται να συμβιώσει. Εκεί θα συναντήσει έναν άντρα, ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανακτήσει το lifestyle της, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να αποδεχτεί το Σαν Φρανσίσκο ως το νέο της σπίτι... (πηγή: www naftemporiki.gr)

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φοιτητές Ψυχολογίας.


 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology