slider-shadow
    • Το MBA Ηealth Management (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στην Διαχείριση Μονάδων Υγείας), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών υψηλού επιπέδου που εστιάζει στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας. Απευθύνεται στους επαγγελματίες της Υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, διαιτολόγους, φαρμακοποιούς κ.λπ.), καθώς και σε άλλες ειδικότητες επαγγελματιών που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργασθούν στον Τομέα της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
     Οι σπουδαστές του προγράμματος MBA Ηealth Management, ως στελέχη οργανισμών και φορέων Υγείας, θα αποκτήσουν τα εφόδια εκείνα που θα τους επιτρέψουν να καταστρώσουν στρατηγικούς σχεδιασμούς των οργανισμών τους, να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, να εξορθολογίσουν την οικονομική διαχείριση, να αναπτύξουν βιώσιμα προγράμματα διοίκησης με αναλυτικό οικονομικό προϋπολογισμό.

     'Είμαι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA Leadership & Management Development with Ηealth Management, που παρακολούθησα στο Aegean College.Τις σπουδές μου τις έκανα ως part time φοιτητής ταυτόχρονα ενώ ήμουν ειδικευόμενος στην 1η Ορθοπαιδική Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως ειδικευόμενος γιατρός, από την αρχή της ειδικότητας, αισθανόμουν ότι ένας οργανισμός, όπως κλινική / νοσοκομείο, για να λειτουργήσει καλύτερα δεν αρκούν μόνο οι γνώσεις Ιατρικής. Για την καλύτερη απόδοση, που θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες υπηρεσίες για τους ασθενείς, οι γνώσεις Διοίκησης είναι επίσης απαραίτητες.' Δρ Αναστάσιος Πιτσούνης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Απόφοιτος MBA Ηealth Management


      

    • Τίτλος προγράμματος

     MBA Health Management
     ΜΒΑ στη Διαχείριση Μονάδων Υγείας

     Διάρκεια προγράμματος

     Part Time - Πρόγραμμα:
     2 ημερολογιακά έτη

     Γλώσσα διδασκαλίας

     Ελληνικά /Αγγλικά

     Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

     Πτυχίο Πανεπιστημίου οποιουδήποτε τομέα
     Επαρκής γνώση Αγγλικής Γλώσσας (IELTS 6.5) - μόνο για αγγλόφωνα προγράμματα

     Συνέχεια σπουδών

     Σε Διδακτορικό Επίπεδο σε
     πανεπιστημιακά προγράμματα διεθνώς

    • Δεκτοί στο πρόγραμμα MBA Ηealth Management γίνονται κατόπιν συνέντευξης και υποψήφιοι σπουδαστές χωρίς ακαδημαϊκό τίτλο, οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη εργασιακή εμπειρία σε τομέα σχετικό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

     Το Aegean College προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
    • Μαθήματα
    • Διοίκηση και Οργανωτική Ανάλυση (Management and Organisational Analysis)
    • Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Human Resource Management)
    • Στρατηγικό Μάνατζμεντ (Strategic Management)
    • Ηγεσία και Διαχείριση Αλλαγών (Leadership and Managing Change)
    • Διαχείριση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας (Health Administration and Management)
    • Διοίκηση Ποιότητας στις Μονάδες Υγείας και Πρόνοιας (Healthcare Quality Management)
    • Μεθοδολογία Έρευνας και Κριτική Ανάλυση (Research Methodology and Critical Analysis)
    • Μεταπτυχιακή Εργασία (Post-Graduate Dissertation)
    • Το Aegean College διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.
     Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης.
     Στα Εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου.
     Στο Κολέγιο λειτουργεί Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum του Κολεγίου και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.
     • Ο μεταπτυχιακός τίτλος MBA Ηealth Management αποτελεί άριστο εχέγγυο για όσους επιθυμούν να διακριθούν και να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology