slider-shadow
    • Το MBA Human Resources Management (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού) , που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών για σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων που σκοπεύουν να σταδιοδρομήσουν στον αναπτυσσόμενο τομέα της διοίκησης ανθρώπινων πόρων είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

     'Έχοντας προϋπηρεσία 10 ετών σε πολυεθνικό οργανισμό και θέλοντας να εμπλουτίσω τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μου, αποφάσισα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσω τις σπουδές μου στο επόμενο επίπεδο.  Ήξερα ότι έπρεπε να θυσιάσω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, εφόσον το μεταπτυχιακό είχε αυξημένες απαιτήσεις. 

     Το πρόγραμμα της σχολής ήταν πολύ καλά δομημένο και μου έδωσε την ευκαιρία να κατανοήσω σε βάθος τις γενικές λειτουργίες των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθός τους και ταυτόχρονα να αποκτήσω καλύτερη και ολοκληρωμένη εικόνα των λειτουργιών των τμημάτων τους.'

      Άννα Ακριβίδη, MBA Human Resources Management


      

    • Τίτλος προγράμματος

     MBA Human Resources Management
     MBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

     Διάρκεια προγράμματος

     Part Time - Πρόγραμμα:
     2 ημερολογιακά έτη

     Γλώσσα διδασκαλίας

     Ελληνικά /Αγγλικά

     Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

     Πτυχίο Πανεπιστημίου οποιουδήποτε τομέα
     Επαρκής γνώση Αγγλικής Γλώσσας (IELTS 6.5)

     Συνέχεια σπουδών

      Σε Διδακτορικό Επίπεδο σε
     πανεπιστημιακά προγράμματα διεθνώς

    • Δεκτοί στο πρόγραμμα MBA Human Resources Management γίνονται κατόπιν συνέντευξης και υποψήφιοι σπουδαστές χωρίς ακαδημαϊκό τίτλο που διαθέτουν κατάλληλη εργασιακή εμπειρία σε τομέα σχετικό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
      
     Το Aegean College προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
     • Μαθήματα
     • Διοίκηση και Οργανωτική Ανάλυση (Management and Organisational Analysis)
     • Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Human Resource Management)
     • Στρατηγικό Μάνατζμεντ (Strategic Management)
     • Ηγεσία και Διαχείριση Αλλαγών (Leadership and Managing Change)
     • Διαχείριση Λειτουργιών (Managing Operations)
     • Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (International Human Resources Management)
     • Μεθοδολογία Έρευνας και Κριτική Ανάλυση (Research Methodology and Critical Analysis)
     • Μεταπτυχιακή Εργασία (Post-Graduate Dissertation) 
    • Το Aegean College διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.
     Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης.
     Στα Εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου.
     Στο Κολέγιο λειτουργεί Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum του Κολεγίου και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.
     • Οι σπουδαστές του προγράμματος MBA Human Resources Management αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση ανθρώπινων πόρων. Μεταξύ άλλων εμβαθύνουν στην κατανόηση της απασχόλησης, της στελέχωσης, της κατάρτισης και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.
      Αποκτούν, επίσης, εξειδικευμένες γνώσεις για την εκπαίδευση των εργαζομένων, ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν σχετικά προγράμματα.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology