slider-shadow
    • Το MBA Leadership & Management Development (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης), που προσφέρει το Aegean College, προορίζεται για υποψήφιους σπουδαστές με εργασιακή εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή άλλους τομείς, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ισχυρό μεταπτυχιακό τίτλο, για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να έχουν νέες δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης.

     Επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες ιδρύοντας τη δική τους επιχείρηση.


     'Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης και διευθυντής μίας ιδιωτικής σχολής πληροφορικής. Το μεταπτυχιακό μου στη διοίκηση επιχειρήσεων ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της δουλειάς μου. Στόχος ήταν να εμπλουτίσω τις σπουδές μου και το βιογραφικό μου. Παρόλο που η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική και με ιδιαίτερα ωράρια, κατόρθωσα να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος.Αρκετός προσωπικός χρόνος θυσιάστηκε γι' αυτόν τον σκοπό, αλλά άξιζε τον κόπο.Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλες τις πτυχές της διοίκησης  επιχειρήσεων με πάρα πολύ καλή δομή και μεγάλη συνάφεια.' Νικόλαος Σαμαρίδης ,MBA Leadership & Management Development
      

       

    • Τίτλος προγράμματος

     ΜBA Leadership and Management Development
     ΜΒΑ στην Ηγεσία και την Ανάπτυξη Διοίκησης

     Διάρκεια προγράμματος

     Part Time - Πρόγραμμα:
     2 ημερολογιακά έτη

     Γλώσσα διδασκαλίας

     Ελληνικά /Αγγλικά

     Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

     Πτυχίο Πανεπιστημίου οποιουδήποτε τομέα
     Επαρκής γνώση Αγγλικής Γλώσσας (IELTS6.5) - μόνο για αγγλόφωνα προγράμματα

     Συνέχεια σπουδών

     Σε Διδακτορικό Επίπεδο σε
     πανεπιστημιακά προγράμματα διεθνώς

    • Δεκτοί στο πρόγραμμα γίνονται κατόπιν συνέντευξης και υποψήφιοι σπουδαστές χωρίς ακαδημαϊκό τίτλο, οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη εργασιακή εμπειρία σε τομέα σχετικό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

     Το Aegean College προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
     • Μαθήματα
      • Διοίκηση και Οργανωτική Ανάλυση (Management and Organisational Analysis)
      • Διαχείριση Λειτουργιών (Managing Operations)
      • Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Human Resource Management)
      • Στρατηγικό Μάνατζμεντ (Strategic Management)
      • Ηγεσία και Διαχείριση Αλλαγών (Leadership and Managing Change)
      • Διεθνής Διοίκηση (International Management)
      • Μεθοδολογία Έρευνας και Κριτική Ανάλυση (Research Methodology and Critical Analysis) 
      • Μεταπτυχιακή Εργασία (Post-Graduate Dissertation) 
    • Το Aegean College διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.
     Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης.
     Στα Eργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου.
     Στο Κολέγιο λειτουργεί Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum του Κολεγίου και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.
     • Οι κάτοχοι του τίτλου MBA Leadership & Management Development (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης) έχουν νέες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης στον κόσμο των επιχειρήσεων ή μπορούν να δραστηριοποιηθούν ιδρύοντας τη δική τους επιχείρηση.

      Επίσης οι απόφοιτοι του προγράμματος ΜΒΑ leadership and Management Development μπορούν να αποκτήσουν την απόλυτη διάκριση, δηλαδή να εγγραφούν ως Chartered Managers στο CMI (Chartered Institute of Management), αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία τους σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους, έχοντας πρόσβαση σε απαράμιλλους πόρους υποστήριξης που προσφέρει το CMI, ανήκοντας σε μια εκλεκτή κοινότητα με μεγάλες προοπτικές για εξέλιξη σταδιοδρομίας.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology