slider-shadow
    • Το MBA Marketing (Μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων στους τομείς του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας, της διαφήμισης και προώθησης, των πωλήσεων και των δημόσιων σχέσεων. Οι σπουδαστές του προγράμματος MBA Marketing θα εξοικειωθούν με τις σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ που αναπτύσσονται σε ένα παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον.
     Πέρα από τη θεωρητική γνώση η διδασκαλία δίνει ιδιαίτερο βάρος στη μελέτη και ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (case studies), ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν την εμπειρία των πραγματικών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά και να μπορούν να εντοπίζουν ευκαιρίες ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων.
     'Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι σε έναν διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. Φυσικά, όντας παντρεμένος με ένα παιδί και με πολύ υψηλές απαιτήσεις από την εργασία μου, η προσπάθεια αυτή έχει υψηλό κόστος σε χρόνο και ενέργεια που πιστεύω, όμως, ότι το αξίζει.Από την πρώτη στιγμή, η συνεργασία που είχα με τους ανθρώπους του Κολεγίου ήταν εξαιρετική. Εντάχθηκα σε ένα πολύ καλό γκρουπ μαθητών και η ροή των μαθημάτων ήταν τέτοια, που μου επέτρεπε να την ακολουθήσω.Γιαννακόπουλος Πέτρος, MBA Marketing

      

    • Τίτλος προγράμματος

     MBA Marketing / ΜΒΑ στο Μάρκετινγκ

     Διάρκεια προγράμματος

     Part Time - Πρόγραμμα:
     2 ημερολογιακά έτη

     Γλώσσα διδασκαλίας

     Ελληνικά /Αγγλικά

     Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

     Πτυχίο Πανεπιστημίου οποιουδήποτε τομέα
     Επαρκής γνώση Αγγλικής Γλώσσας (IELTS 6.5) - μόνο για αγγλόφωνα προγράμματα

     Συνέχεια σπουδών

     Σε Διδακτορικό Επίπεδο σε
     πανεπιστημιακά προγράμματα διεθνώς

    • Δεκτοί στο πρόγραμμα MBA Marketing γίνονται κατόπιν συνέντευξης και υποψήφιοι σπουδαστές χωρίς ακαδημαϊκό τίτλο που διαθέτουν κατάλληλη εργασιακή εμπειρία σε τομέα σχετικό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

     Το Aegean College προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
    • Μαθήματα
    • Διοίκηση και Οργανωτική Ανάλυση (Management and Organisational Analysis)
     Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Human Resource Management)
     Στρατηγικό Μάνατζμεντ (Strategic Management)
     Ηγεσία και Διαχείριση Αλλαγών (Leadership and Managing Change)
     Συστήματα και Δομές Μάρκετινγκ (Marketing Systems and Structures)
     Διεθνές Μάρκετινγκ (International Marketing)
     Μεθοδολογία Έρευνας και Κριτική Ανάλυση (Research Methodology and Critical Analysis)
     Μεταπτυχιακή Εργασία (Post-Graduate Dissertation)
    • Το Aegean College διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου. Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης. Στα Eργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου.
     Στο Κολέγιο λειτουργεί Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum του Κολεγίου και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.
     • Ο μεταπτυχιακός τίτλος MBA Marketing επιτρέπει στους απόφοιτους του προγράμματος να στελεχώσουν το τμήμα μάρκετινγκ οποιασδήποτε εταιρείας, αλλά και να εργαστούν σε εξειδικευμένες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως διαφημιστικές, εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology