slider-shadow
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS 2017

Τα Βίκος Street Relays έρχονται ξανά στον Πειραιά. Για τέταρτη χρονιά οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου, η διοργάνωση που με την τεράστια απήχηση και επιτυχία των προηγούμενων χρόνων έγινε σημείο αναφοράς για την πόλη, θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι.

Ένας αγώνας τρεξίματος καθαρά φιλανθρωπικός, αφού οι συμμετέχοντες τρέχουν, διασκεδάζουν και ενισχύουν με την παρουσία τους, την οικογένεια του άτυχου 17χρονου αθλητή καταδύσεων Ανδρόγεου Σαμψάκη, ώστε να υποβληθεί σε θεραπείες και να μπορέσει να περπατήσει κάποια στιγμή.

Τα Street Relays, το Aegean College, και το ΙΕΚ Όμηρος, οι κορυφαίοι φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέλη του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» που ιδρύθηκε το 1946, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους για τον αγώνα του Πειραιά! Ετοιμάζονται να πάρουν την σκυτάλη και να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα δρόμου στον Πειραιά, με ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας τις δικές τους ομάδες στα 4Χ2,500μ. με σπουδαστές και σπουδάστριες, που θέλουν να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα των Street Relays.

«Τα ΙΕΚ Ομηρος  και το Aegean College στηρίζουν όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Πειραιά, διοργανωτή και των φετινών αγώνων σκυταλοδρομιών στην πόλη μας, στηρίζοντας παράλληλα σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και άλλες δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να βγάλουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του για να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί.

Το μήνυμα της νέας συνεργασίας με τις σκυταλοδρομίες Street Relays, που οργανώνονται σε πόλεις όλης της Ελλάδας, προέρχεται μέσα από το μότο των αγώνων: "Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά". Θέλω να πιστεύω ότι τα ΙΕΚ Ομηρος και του Aegean college μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία των αγώνων, που είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο πρωτεργάτη του ερυθρόλευκου στίβου, Τάκη Βεντίκο , ενώ όλοι μαζί θα τρέξουμε και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τον άτυχο 17χρονο αθλητή καταδύσεων, Ανδρόγεω Σαμψάκη», ανέφερε ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου Όμηρος, κ. Νίκος Μακρυπλίδης.

Επτά δεκαετίες «ζωής» και προσφοράς

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του – 1946- ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα εκπαίδευσης με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία.

Έναν οργανισμό με μακρά παράδοση  αλλά με "κεραίες" στραμμένες στο μέλλον. Με κορυφαίες διακρίσεις , είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα με 1ο Παγκόσμιο Βραβείο και Ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των Αποφοίτων του βάσει πρόσφατης έρευνας της εταιρείας Alco.

Σήμερα λειτουργεί ως  ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με 70 σύγχρονες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το κράτος και ως Aegean College με επίσημη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Aegean College συνεργάζεται με κορυφαία Κρατικά Ευρωπαϊκά  Πανεπιστήμια που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βρετανικής και παγκόσμιας κατάταξης διαθέτοντας πανεπιστημιακά προγράμματα Bachelor και Master αναγνωρισμένα από το Σ.Α.Ε.Π (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) Υπουργείο Παιδείας.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology