slider-shadow
"Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά" Street Relays 2017 Πειραιάς

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του Πειραιά φιλοξένησε και φέτος, για  4η συνεχή χρονιά, τα Street Relays σε έναν αγώνα, όπου η σκυτάλη δόθηκε από τις συνεργασίες στη φιλανθρωπία, με τη δυναμική υποστήριξη όλων των τοπικών φορέων, του Δήμου και του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, του Ο.Π.Α.Ν, του Ολυμπιακού, του IEK OΜΗΡΟΣ και του ΑEGEAN COLLEGE, στο Πασαλιμάνι.

Οι αγώνες  που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου και έγιναν με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση του 17χρονου πρωταθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεου Σαμψάκη, έκλεψαν την παράσταση, με την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, παρά τον άστατο καιρό.

Παρόντες στα «Πειραιάς Βίκος Street Relays» ήταν, όχι απλά με την ιδιότητα του Πρεσβευτή των αγώνων, αλλά τρέχοντας και συμμετέχοντας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και πλήθος παραγόντων και προπονητών.

ΟΙ καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College δημιούργησαν τις δικές τους ομάδες και έτρεξαν κάτω από το βροχερό ουρανό στα 4Χ2.500μ κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μετάλλια, ενώ στις τέντες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ όλος ο κόσμος απόλαυσε τις λιχουδιές που ετοίμαζαν επιτόπου οι σπουδαστές Αρχιμάγειρες- Σεφ, χαλάρωσε με το θεραπευτικό μασάζ  που προσέφεραν τα μαγικά χέρια των Φυσικοθεραπευτών της Σχολής και θαύμασε τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών με τα θεαματικά face painting από τις σπουδάστριες Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

Το ΙΕΚ Ομηρος  και το Aegean College Πειραιά στηρίζουν όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις του Δήμου και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που έχουν ως στόχο να βγάλουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του για να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί.

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology