slider-shadow
Ο ΟΜΗΡΟΣ τίμησε του άριστους του Πειραιά σε λαμπρή εκδήλωση

Ανθρώπους και φορείς που διακρίνονται για το κοινωνικό τους έργο και την προσφορά τους στην πόλη του Πειραιά τίμησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΟΜΗΡΟΣ» Πειραιά σε μια λαμπρή εκδήλωση με τίτλο «Omiros Contribution Awards» που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια του παραρτήματος Πειραιά κα. Ματούλα Κατσαρά η οποία συγκινημένη καλωσόρισε τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Πειραιά πατέρα Δανιήλ, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ και «οικοδεσπότη» Βασίλη Κορκίδη,  τον πρόεδρο Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» κ. Νίκο Μακρυπλίδη και το πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, σπουδαστών, καθηγητών και συνεργατών του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιώργος Αυτιάς που συντόνισε την εκδήλωση και παρουσίασε τις βραβεύσεις.

Με σειρά βράβευσης, ο ΟΜΗΡΟΣ –ως εξέχον μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας του Πειραιά- τίμησε τα κάτωθι άτομα, φορείς και οργανώσεις για το κοινωνικό τους έργο στο μεγαλύτερη λιμάνι της χώρας:

*τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς  και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ εκπροσωπούμενο από τον Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Ψωΐνο,

*την ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου και Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη,

*το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που εκπροσώπησε ο Αρχιπλοίαρχος Λεοντάρας Κωνσταντίνος,

*το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, εκπροσωπούμενο από τον Ανθυποπλοίαρχο Προβιά Κωνσταντίνο,

*την Άμεση Επέμβαση της Αστυνομίας Πειραιά εκπροσωπούμενη από τον Διευθυντή Β’ Υποδιεύθυνσης, κ. Κάμπρα Αθανάσιο,

*την ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά εκπροσωπούμενη από τον Διοικητή ΔΙΑΣ Πειραιά, Αστυνόμο Β’κ. Τσιάκο Δημήτριο,

*την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκπροσωπούμενη από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής, Στρατηγός Γιόβα Κωνσταντίνο,

* το Πυροσβεστικό Σώμα Πειραιά εκπροσωπούμενο από τον Διοικητή κ. Κουτσούκο Διονύσιο,

*την 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) εκπροσωπούμενη από τον Διοικητή κ. Κολοκούρη Στέφανο.

*το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Κορκίδη,

* τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νίκο Μανεσιώτη,

* το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» εκπροσωπούμενο από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Μαρία Αρβανίτη,

*το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας εκπροσωπούμενο από την Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας,

*τον Πειραϊκό Σύνδεσμο εκπροσωπούμενο από την πρόεδρο κα. Τόνια Μεγαλοοικονόμου,

*τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πειραιά εκπροσωπούμενο από την κα. Χριστίνα Βλάχου,

*την Ομάδα ΔΙΑΣ εκπροσωπούμενη από τους Αστυφύλακες Κεχρινιώτη Παναγιώτη και Σιχλίδη Φίλιππο και τους Ειδικούς Φρουρούς Αντωνίου Κωνσταντίνο και Γκίνιο Κωνσταντίνο.

* τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων, επροσωπούμενο από τον πρόεδρο κ. Παλατιανό Αλέξανδρο, Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. (ε.α.), και

*τους Προσκόπους Πειραιά-Νέου Φαλήρου, εκπροσωπούμενους από τον κ. Δημήτριο Φιλίππου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο κιθαριστικό Σύνολο του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά που εκτέλεσε με μοναδική μαεστρία διάσημα μουσικά θέματα και πλημμύρισε με όμορφες μελωδίες την κατάμεστη αίθουσα «Γιώργος Κασιμάτης» του ΕΒΕΠ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι το εκπαιδευτικό του έργο δεν περιορίζεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, αλλά εκτείνεται σε όλη την κοινωνία ως καλλιέργεια της αρετής και διαμόρφωση ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στα κοινά και αγωνίζονται για το κοινό καλό.

Οι βραβεύσεις που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου δεν αποτέλεσαν μια τυπική διαδικασία δημοσίων σχέσεων, αλλά το ουσιαστικό και έμπρακτο «Ευχαριστώ» ενός κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα προς εκείνους που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Ειδικά στον Πειραιά, όπως υπογράμμισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, «ο ΟΜΗΡΟΣ, με το πλούσιο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει έχει καταφέρει να αποκτήσει βαθιές ρίζες στην πειραϊκή κοινωνία σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης εξήρε το έργου του ΟΜΗΡΟΥ τον οποίο χαρακτήρισε «πρότυπο για την ιδιωτική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση στη χώρα μας», που «εδώ και εβδομήντα πλέον χρόνια συνεχίζει να συνεισφέρει, μεταξύ άλλων, στην έρευνα και την καινοτομία», ενώ αναφέρθηκε στα «πρωτοποριακά προγράμματα υψηλής ζήτησης» που διαθέτει ο μεγάλος εκπαιδευτικός οργανισμός, «όπως για παράδειγμα ειδικότητες, που αφορούν στον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, τους δύο ισχυρούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προχωρά σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Νίκος Μανεσιώτης.

 

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology