slider-shadow
     • Το Aegean College προσφέρει στην Ελλάδα το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Διαιτολογίας BSc (Hons) Dietetics.

      Αυτό το υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο πανεπιστημιακό πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων συμβουλευτικής σε ζητήματα διατροφής και επιλογών διαιτολογίου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας ατόμων ή ομάδων και τον περιορισμό της εμφάνισης νόσων.

      Οι σπουδαστές του προγράμματος BSc (Hons) Dietetics, μέσα από μια σειρά ακαδημαϊκών και εποπτευόμενων πρακτικών δραστηριοτήτων, αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση περιστατικών παχυσαρκίας, σακχαρώδους διαβήτη, καρκίνου, καρδιαγγειακών, γαστρεντερολογικών, αναπνευστικών και νεφρολογικών νοσημάτων. Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύονται στην εφαρμογή της Διαδικασίας Διατροφικής Φροντίδας διαφόρων υγειών ή ασθενών ηλικιακών ομάδων (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, εγκύους και μητέρες κατά την περίοδο της γαλουχίας και υπερήλικες).

      Για την υποστήριξη του σκοπού αυτού, το πρόγραμμα BSc (Hons) Dietetics περιλαμβάνει Πρακτική Άσκηση συνολικής διάρκειας 1000 ωρών σε ποικίλα πλαίσια υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών Διαιτολόγων - Διατροφολόγων, με πολυετή κλινική εμπειρία ειδικά εκπαιδευμένους για το πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης. Μεταξύ άλλων πρακτική άσκηση πραγματοποιείται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ''Αττικόν'', στο Νοσοκομείο Metropolitan, στο Ασκληπιείο Βούλας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ., στo Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Μεταξά" και σε συνεργαζόμενα ιδιωτικά διαιτολογικά γραφεία, κέντρα αδυνατίσματος και γυμναστήρια.


      Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη διατροφή ήθελα να γνωρίσω αυτή τη σχετικά νέα αλλά πολύ σημαντική επιστήμη. Το πρόγραμμα που παρακολούθησα στο Aegean Omiros College, ήταν εξαιρετικά καλά δομημένο με αξιόλογους καθηγητές. Οι εποπτευόμενές δραστηριότητες πρακτικής άσκησης που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα πλαίσια, Δημόσια και Ιδιωτικά, με βοήθησαν να αναπτύξω τις απαραίτητες και αναγκαίες επαγγελματικές δεξιότητες που θα χρειαστώ στην αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών όπως παχυσαρκία, διαβήτη, καρδιαγγειακών, γαστρεντερικών νόσων, κ.α. Παρόλο που το πρόγραμμα ήταν αρκετά απαιτητικό, κατάφερα να ανταπεξέλθω και να το ολοκληρώσω επιτυχώς. Έτσι, κατάφερα να γνωρίσω καλά την αξία και τον ρόλο της διατροφής σε υγιείς και ασθενείς, σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο και να αποκτήσω ακόμα καλύτερη εικόνα αλλά και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτή την επιστήμη.'  Ματσούκας Αστέριος , Απόφοιτος BSc (Hons) Dietetics
       

       

     • Τίτλος προγράμματος

      BSc (Hons) Dietetics
      BSc (Hons) στη Διαιτολογία

      Διάρκεια προγράμματος

      4 Έτη

      Γλώσσα διδασκαλίας

      Ελληνικά /Αγγλικά

      Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

      Απολυτήριο Λυκείου ή αντίστοιχο 
      6.0 IELTS score 550/213. TOEFL scοre (μόνο για αγγλόφωνα προγράμματα)

      Συνέχεια σπουδών

      Σε προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου (Master) στην Ελλάδα ή διεθνώς

     • Το Aegean College προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές δωρεάν μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
       
     • Μαθήματα 1ου Έτους

      Βιοχημεία (Biochemistry)
      Εισαγωγή στη Διατροφή (Introduction to Nutrition) 
      Κυτταρική, Μοριακή Βιολογία και Γενετική (Cellular, Molecular Biology and Genetics)
      Επαγγελματική Πρακτική και Εξέλιξη (Professional Development and Practice) 
      Φυσιολογία και Ανατομία του Ανθρώπου (Human Physiology and Anatomy) 
      Μικροβιολογία Τροφίμων (Food Microbiology)
      Δεξιότητες Αγγλικής Γλώσσας για Πανεπιστημιακή Μελέτη I (English Language Skills for University Study Ι)
      Γενική και Οργανική Χημεία (General and Organic Chemistry)


      Μαθήματα 2ου Έτους

      Μεταβολισμός Μακροθρεπτικών Συστατικών (Metabolism of Macronutrients)     
      Μεταβολισμός Μικροσυστατικών (Metabolism of Micronutrients)
      Παθοφυσιολογία (Pathophysiology)          
      Διατροφή στα στάδια της Ζωής (Nutrition through the Life Cycle) 
      Βιοστατιστική (Biostatistics)                 
      Μικροβιολογία Τροφίμων (Food Microbiology)
      Επιστήμη, Ασφάλεια και Διαχείριση Τροφίμων (Food Science, Safety and Catering) 
      Πρακτική Άσκηση 1 (Placement Practice Α)


      Μαθήματα 3ου Έτους

      Διατροφική Συμβουλευτική και Ψυχολογία της Υγείας (Nutritional Counselling and Health Psychology)  
      Διατροφή και Δημόσια Υγεία (Public Health Nutrition) 
      Διατροφική Επιδημιολογία και Ερευνητική Μεθοδολογία (Nutrition Epidemiology and Research Methodology)
      Κλινική Διατροφή (Clinical Nutrition)
      Φαρμακολογία και Τοξικολογία (Pharmacology & Toxicology)
      Πρακτική Άσκηση 2 (Placement Practice B)


      Μαθήματα 4ου Έτους

      Προχωρημένη Κλινική Δατροφή (Advanced Clinical Nutrition) 
      Φυσική Δραστηριότητα και Αθλητική Διατροφή (Physical Activity & Sports Nutrition)
      Πολιτική και Management στη Διαιτητική Πρακτική (Policy & Management in Dietetic Practice)
      Πτυχιακή Εργασία (Dissertation)
      Πρακτική Άσκηση 3 (Placement Practice C)

       

     • Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του προγράμματος σπουδών λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του Aegean College τα ακόλουθα σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια: Διατροφικής Φροντίδας, Ανατομίας και Φυσιολογίας, Μικροβιολογίας Τροφίμων, Χημείας και Βιοχημείας, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επιπλέον, οι φοιτητές αναλαμβάνουν την υλοποίηση διαιτολογίων στα ειδικά διαμορφωμένα Επισιτιστικά Εργαστήρια υπό την επιτήρηση των εκπαιδευτών τους.

      Τα παραπάνω εργαστήρια σχεδιάστηκαν με γνώμονα τα πιο πρόσφατα διεθνή εκπαιδευτικά και επαγγελματικά πρότυπα που αφορούν στην επιστήμη της Διαιτολογίας.
       
      Στους χώρους του Aegean College, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, λειτουργεί, επίσης, το Συμβουλευτικό Κέντρο Διατροφής (Nutrition Lab).


      Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χώρο προσομοίωσης πραγματικών ερευνητικών και επαγγελματικών συνθηκών με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι οι αυριανοί διαιτολόγοι. Ο χώρος αυτός είναι εξοπλισμένος με ψηφιακούς ζυγούς, λιπομετρητές, αναστημόμετρα, δερματοπτυχόμετρα, πυραμίδα διατροφής. 
       
     • Στοχεύοντας στην ένταξη των φοιτητών μας στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα και προκειμένου να αντιληφθούν τη σημασία της συνεχούν επαγγελματικής ανάπτυξης, τους υποστηρίζουμε ούτως ώστε να συμμετάσχουν σε διεθνή και εγχώρια συνέδρια του κλάδου της Διαιτολογίας, με αποτελέσματα των πτυχιακών τους εργασιών.

      10th European Federation of the Associations of Dietitians (EFAD) Conference, 28-30 September 2017, Rotterdam-Netherlands. Student: V. Pupovci. Title: The accuracy of weight loss information in Albanian language on the internet.

      58th Congress of the Spanish Society of Endocrinology and Nutrition (SEEN), 19-21 October 2016, Malaga-Spain.
      Student: A. Matsoukas. Titles: 1) Adherence of people with type 2 diabetes, willing to use a telematic self-management application, to dietary guidelines. 2) Dietary behavior of type 2 diabetic patients, trying to improve their dietary adherence with a telematic self-management application.

      Οι απόφοιτοι του Aegean College κάτοχοι πτυχίου BSc (Hons) Dietetics εργάζονται ως Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι, έχοντας αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, με άτομα όλων των ηλικιών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση νοσημάτων σχετικών με τη διατροφή.

      Μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες και να εργαστούν σε ποικίλους εργασιακούς χώρους στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα, όπως κέντρα διατροφής/ελέγχου βάρους και μεταβολισμού, spa, κέντρα αποκατάστασης, νοσοκομεία, μαιευτήρια, σχολεία/ ειδικά σχολεία, κέντρα άθλησης και εκγύμνασης, γηροκομεία και κέντρα ημερήσιας φροντίδας ασθενών.

      Δείτε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για τον καθορισμό των προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος Διαιτολόγου - Διατροφολόγου ( ΠΔ 133/ ΦΕΚ Α.213_1.10.2014).


     •  Δρ. Ευαγγελία Φάππα, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, PhD

      Η κυρία Φάππα είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών από το ίδιο τμήμα, με υποτροφία από το ΙΚΥ. Έχει εργαστεί 3 χρόνια στην πρακτική άσκηση των τελειόφοιτων φοιτητών του τμήματος Επιστήμης Διαιολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Διδάσκει σε τμήματα Διαιτολογίας Κολλεγίων από το 2012 και έχει εργαστεί σε 9 ερευνητικά προγράμματα. Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια με αναρτημένες ή προφορικές ανακοινώσεις και ως προσκεκλημένη ομιλήτρια. Είναι συν-συγγραφέας δύο ακαδημαϊκών βιβλίων, ενός κεφαλαίου επιστημονικού συγγράμματος και 7 άρθρων δημοσιευμένων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι βοηθός σύνταξης στο επιστημονικό περιοδικό «Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας – Διατροφής», του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και κριτής σε 3 διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι: τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, παράγοντες που επηρεάζουν την προσκόλληση στις διατροφικές συστάσεις, θεωρητικά υποδείγματα, μέθοδοι και τεχνικές διατροφικής συμβουλευτικής, διατροφικές εφαρμογές ηλεκτρονικής υγείας.'
       


      Ευστάθιος Σκουφάς, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc 

      Ο κύριος Σκουφάς είναι απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος της Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στη «Διατροφή και Άθληση». Επιπλέον, είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής Β’ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.
      Από το 2012 εργάζεται ως υπεύθυνος τμήματος Διαιτολογίας σε κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, ενώ παράλληλα το τελευταίο έτος διατηρεί διαιτολογικό γραφείο. Τα τελευταία 3 έτη είναι συνεργάτης του Aegean Omiros College.
      Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες της ΕΔΔΕ και του ΠΣΔΔ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στη «Σύσταση του Ανθρωπίνου Σώματος» και τη «Διατροφική Αξιολόγηση» με ενεργή συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
      Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος. 
        


      Δρ. Μαρία (Μελίνα) Δημητρίου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, PhD 

      Η κυρία Δημητρίου είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης της Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Υπήρξε υπότροφος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για μεταπτυχιακές σπουδές, τις οποίες ολοκλήρωσε στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή. Οι διδακτορικές της σπουδές αφορούν στη διατροφή και γενετική προδιάθεση στη στεφανιαία νόσο. Έχει δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, καθώς και προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης (διδακτικό προσωπικό) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ως εκπαιδεύτρια τελειόφοιτων φοιτητών κατά την εκπόνηση της πρακτική τους άσκησης. Επιπλέον εργάστηκε σε φαρμακευτική εταιρεία ως εκπαιδεύτρια στη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Διατηρεί δικό της διαιτολογικό γραφείο.
       


       Ευαγγελία Πιταράκη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc

      Η κυρία Πιταράκη είναι απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Έλαβε με άριστα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστημών, MSc Κλινική Διατροφή, από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολόγιας – Διατροφής, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από τον Οκτώβρη του 2016 φοιτά στο πρόγραμμα μεταπτυχιακό σπουδών της ιατρικής σχολής με θέμα «Μεταβολικά νοσήματα οστών».
      Μετά τη εκπόνηση της πρακτικής της άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει επιστημονικές συνεργασίες με φορείς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, από το 2008 έως σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, συνεργάστηκε με αλυσίδα γυμναστηρίων, Ινστιτούτο αισθητικής και Ιατρείο υπέρτασης – Παχυσαρκίας και Σακχαρώδους διαβήτη. Εν συνεχεία, στην Αθήνα, υπήρξε υπεύθυνη διαιτολόγος σε κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και συνεργάστηκε με πρότυπο κέντρο διατροφής και μεταβολικού ελέγχου, στο οποίο διατηρούσε διαδικτυακή στήλη ενημέρωσης με επίκαιρα θέματα σχετικά με τη διατροφή. Από το Σεπτέμβρη του 2014 έως σήμερα συνεργάζεται με μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα και αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Aegean Omiros College.
      Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα, όπως η επιδημιολογική μελέτη ΑΤΤΙΚΗ, της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, καθώς και σε ερευνητική μελέτη, με θέμα τη Συσχέτιση κοινωνικοοικονομικών παραγόντων με σωματομετρικούς δείκτες και τη διατροφή σε νέους, ηλικίας 18 – 25 ετών, του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
      Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων σε συνέδρια, καθώς επίσης και σε δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Η συνεχής κατάρτιση και επιμόρφωση της περιλαμβάνει παρακολούθηση διαιτολογικών, ιατρικών συνεδρίων, διαλέξεων και σεμιναρίων.
      Ερευνητικά της ενδιαφέροντα αποτελούν οι παράγοντες που επιδρούν επιβαρυντικά ή προστατευτικά στην εκδήλωση σακχαρώδους Διαβήτη, ο ρόλος του Μεσογειακού Διατροφικού Προτύπου στην υγεία και στην πρόληψη έναντι του σακχαρώδους διαβήτη.'
       


      Νάνα Καλαφάτη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, PhDc

      Η κυρία Καλαφάτη είναι πτυχιούχος και υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University College of London (UCL) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον είναι η γενετική προδιάθεση των μεταβολικών νοσημάτων καθώς και οι αλληλεπιδράσεις των γονιδίων με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως είναι η διατροφή και η άσκηση. Έχει εκπαιδευτεί στη στατιστική ανάλυση γενετικών δεδομένων στο Wellcome Trust Sanger Institute στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Από τον Οκτώβρη του 2015 είναι Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης καθώς και καθηγήτρια στο τμήμα της Διαιτολογίας του Aegean Omiros College.
       


      Αναστάσιος Μαρκασιώτης, Βιολόγος, MSc

      Ο κύριος Μαρκασιώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του University of Bolton στη Μεγάλη Βρετανία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα <<Βιοτεχνολογία Βιομεταποίηση και Δοιήκηση Επιχειρήσεων>> από το University of Warwick επίσης στη Μεγάλη Βρετανία.
      Έχει εργαστεί στο βιοχημικό και ορολογικό εργαστήριο του δημοσίου νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και εργάζεται επίσης ως συνεργάτης του κολλεγίου από τον Οκτώβριο του 2014. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα πρακτικών εργαστηριακών σεμιναρίων πάνω σε μοριακές, κυτταρικές και βιοχημικές τεχνικές και είναι υποψήφιο μέλος του οργανισμού Royal Society of Biology στο Ηνωμένο Βασίλειο.
      Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν το κομμάτι της νανοϊατρικής και πιο συγκεκριμένα στη δημιουργία συστημάτων για τη μεταφορά/διανομή φαρμάκων στο σώμα με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας. Επίσης ασχολείται με τη βιοτεχνολογία φυτών με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος.'
       


      Δρ. Γεώργιος Λεώνης, Χημικός, PhD

      Ο Δρ. Λεώνης είναι Χημικός απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ Θεωρητικής/Υπολογιστικής Χημείας του τμήματος Χημείας και Quantum Theory Project, University of Florida, USA. Εξειδικεύεται στους τομείς της υπολογιστικής βιοφυσικής χημείας, του σχεδιασμού φαρμάκων, και της υπολογιστικής νανοεπιστήμης/νανοτοξικολογίας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα και στην Αμερική (βραβείο αριστείας στην διδασκαλία της Χημείας από το University of Florida). Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει 30 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
       


      Παναγιώτα Κάιμου, Νοσηλεύτρια, MSc

      Η κυρία Κάϊμου είναι απόφοιτη του τμήματος της Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτη του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κλινική Βιοχημεία-Μοριακή Διαγνωστική» του ίδιου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών της σπουδών, έχει απασχοληθεί ερευνητικά στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Έχει διδακτική εμπειρία σε ανατομία-ιστολογία-εμβρυολογία, μοριακή βιολογία και βιοχημεία. Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια με αναρτημένες ή προφορικές ανακοινώσεις. Αποτελεί αρωγό μέλος της ελληνικής εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.
       


      Μιχαήλ Χατζηγεωργίου, Στρατιωτικός Ιατρός, DVM, MSc

      Ο κύριος Χατζηγεωργίου είναι Στρατιωτικός Κτηνίατρος, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και του Κτηνιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην «Κλινική Διατροφή». Έχει λάβει Κρατική Πιστοποίηση ως Τεχνικός Σύμβουλος Διατροφής.
      Από το 2007 υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία με καθήκοντα Υγειονομικού Κτηνιάτρου, ενώ από το 2014 εργάζεται στο Διαιτολογικό Τμήμα του 251 ΓΝΑ. Τα τελευταία δύο έτη συνεργάζεται παράλληλα με το Aegean Omiros College.
      Έχει συμμετάσχει με προφορικές ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες με κύριο ερευνητικό αντικείμενο και ενδιαφέρον την «επιδημιολογική μελέτη στην πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακού επεισοδίου»
       


      Δρ. Μαργαρίτης Αυγέρης, Βιολόγος, MSc, PhD

      Ο κύριος Μαργαρίτης σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κλινική Βιοχημεία – Μοριακή Διαγνωστική» του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή (PhD) στον Τομέα Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην μοριακή βιολογία και την μοριακή διάγνωση ουρολογικών καρκίνων, και συγκεκριμένα στην κλινική αξιολόγηση μορίων miRNA (microRNA) στον καρκίνο του προστάτη και της ουροδόχου κύστεως. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων και στο πλαίσιο αυτό έχει συνεργαστεί με άλλα ελληνικά και διεθνή Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα. Έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές, περιλήψεις συνεδρίων και κεφάλαια συλλογικών τόμων, ενώ είναι ο ίδιο κριτής (reviewer) σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
       

       

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology