Γεώργιος Καραμπέτσος

Programme Director, MSc, MBA, PhDc, Lecturer, Programme Director MSc in Digital and Social Media Marketing with Analytics

Ο Γεώργιος Καραμπέτσος είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας με εξειδίκευση σε θέματα οικονομικής και λογιστικής ανάλυσης και ελέγχου καθώς και marketing για μικρομεσαίες και μεγάλες οικονομικές οντότητες.

Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Kingston University του Λονδίνου με εξειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακού marketing, καθώς και κάτοχος MBA του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό marketing. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Επίσης, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών και είμαι εκπρόσωπος της Ελλάδας σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει διδάξει σε δημόσια ΙΕΚ, στο τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, καθώς και σε φροντιστηριακά μαθήματα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι καθηγητής σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Aegean College.