Κατερίνα Κοζαδίνου

ΦΩΝΗ / Estill Master Trainer

Γεννήθηκε το 1983 στο Κατοβίτσε Πολωνίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τζαζ τραγούδι (BMus) στο Codarts, Ρόττερνταμ, και στη συνεχεια Λογοθεραπεία στο Aegean College (Bsc). Παράλληλα εμβάθυνε τις γνώσεις της στη διδασκαλία και τεχνική φωνής αποκτώντας τον τίτλο της Estill Master Trainer (πρώτη και μοναδική Ελληνίδα με πιστοποίηση στη διδασκαλία του Estill Voice Model).

Ως δασκάλα φωνής και vocal coach έχει εργαστεί στην διαφήμιση, το θέατρο και την τηλεόραση καθώς και σε εκπαιδευτικές δομές στην Ελλάδα και την Ολλανδία (Jeugdtheatershool Dordrecht, Musicfor, Lab Music Education, Delft TU Sport & Cultuur, Zang & Co, Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου) και είναι καθηγήτρια συγχρονου τραγουδιού στο Deree- Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος.

Ως τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί με δικά της σχήματα σε διαφορα φεστιβαλ και μουσικές σκηνές της Μπενελούξ (Jazz International a Liege, SPS Jazz Festival, Northsea Roundtown, North Sea Jazz Festival, Breda Jazz Festival, Lantaren Venster, Bird) ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως freelance vocalist για διάφορα λαιβ και στούντιο πρότζεκτ.

Τον Μάιο του 2022 κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του songwriting πρότζεκτ της, Kit Kido.