Όλγα Δαλακούρα

Lecturer, Internal Verifier

Η Όλγα Δαλακούρα αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας το 2003 όπου και έλαβε το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον «Σχεδιασμό, τη Διοίκηση και την Πολιτική του Τουρισμού» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Επίσης, ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και έλαβε εκπαιδευτική πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στον τομέα του τουρισμού και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε εταιρείες και οργανισμούς όπως ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.), ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και ο Όμιλος Αντέννα, εργαζόμενη σε διάφορες διοικητικές θέσεις.

Επίσης, εργάστηκε ως «Deputy Venue Manager» στην Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004 στον τομέα τροφίμων και ποτών. Από το 2011, απασχολείται ως εκπαιδεύτρια τουριστικών ειδικοτήτων σε IEK και Κολέγια ενώ παράλληλα είναι εξετάστρια πρακτικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματιών. Διδάσκει στο προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων του Aegean College.

Εκτός από την ενασχόληση της με την διδασκαλία, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σχετικά με δοκίμια που σχετίζονται με τον τουρισμό. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.