slider-shadow

Αγαπητοί φίλοι,

Διανύοντας την έβδομη δεκαετία δυναμικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΟΜΗΡΟΣ» αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 
Το Aegean College, το Κολέγιο του ΟΜΗΡΟΥ, παρέχει σπουδές υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια που καταλαμβάνουν τις ανώτατες θέσεις των σχετικών κατατάξεων αξιολόγησης. Σπουδές που οδηγούν σε Πτυχία επιλεγμένα με κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά εργασίας. 
 
Εν μέσω οικονομικής κρίσης το Aegean College επιλέγει το δύσκολο δρόμο της επένδυσης στο μέλλον. Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας το Κολέγιό μας διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου για τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα και συνδυάζει την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών και εκπαιδευτικών μεθόδων με τις διαχρονικές αξίες που διέπουν τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό εδώ και δεκαετίες.
 
Δύναμη του Aegean College είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά με στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους νέους που μας εμπιστεύονται το μέλλον τους κάθε χρόνο. Αυτούς τους νέους αγκαλιάζουμε και συνδράμουμε, ώστε να ενταχθούν με επιτυχία στην παραγωγική και κοινωνική ζωή.

Οι χιλιάδες απόφοιτοι του ΟΜΗΡΟΥ που διακρίνονται στον επαγγελματικό στίβο, η εμπιστοσύνη των σπουδαστών μας και η πολυετής επιτυχημένη πορεία μας στην εκπαίδευση αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιλογή σας.

Πορευθείτε μαζί μας και ενώστε το μέλλον σας με το δικό μας!
 
Φιλικά,
 

Νίκος Μακρυπλίδης

Πρόεδρος Aegean College  

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology