slider-shadow
Το Aegean College στις ολοήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στον Πειραιά

Στον Πεζόδρομο της οδού Δραγάτση (Πλατεία Κοραή) στον Πειραιά όπου η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, διοργανώνουν για 11η συνεχή χρονιά ενημερωτικές εκδηλώσεις θα βρίσκεται τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου (11:00- 23:00) το Aegean College. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής σε ένα ολοήμερο διαδραστικό γεγονός με σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου… Θωρακίζω τον οργανισμό μου!», το ακαδημαϊκό προσωπικό του προγράμματος Διαιτολογίας του Aegean College μαζί με τους σπουδαστές από το περίπτερο της σχολής θα ενημερώνουν το κοινό για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής.

Τις εκδηλώσεις αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Δράσεις πρωινής εκδήλωσης:

 • Ενημέρωση για τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών - μεγάλων.
 • Πληροφόρηση του κοινού σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες καθενός.
 • Υπολογισμός του ατομικού Δείκτη Μάζας Σώματος και ενημέρωση για τον ενδεχόμενο διατροφικό κίνδυνο.
 • Πραγματοποίηση Λιπομέτρησης και προαιρετική μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού, μέσω ειδικών διαγνωστικών συσκευών
 • Διανομή ενός ειδικά σχεδιασμένου εγχειριδίου Διατροφής.
 • Δωρεάν προϊοντικά δείγματα σε όλους τους επισκέπτες.

Δράσεις βραδινής εκδήλωσης:

 • Ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και προσωπικότητες. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης-Διατροφολόγος, Έλλη Σπυροπούλου-Δημοσιογράφος/Πρόεδρος ΑΜΚΕ «ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα», Έλλη Παπαγγελή - Μοντέλο/Παρουσιάστρια.
 • Cocktail Party στο Darling - the Bar, με πολλές εκπλήξεις και happenings!

 

 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology