Εκεί τους υποδέχτηκε ο Στέλιος Ζαχαρίας, ιδιοκτήτης του οινοποιείου για να τους ξεναγήσει στον υπέροχο αμπελώνα, να τους ενημερώσει για τις ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται και να τους εξηγήσει τις διάφορες διαδικασίες συντήρησης που ακολουθούνται.
Στη συνέχεια οι φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ξενοδοχειακών Μονάδων περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και το κελάρι του οινοποιείου όπου γνώρισαν τη διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης των κρασιών.
Το τελευταίο μέρος της ξενάγησης μας αφιερώθηκε στη δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος από τις ποικιλίες Μούχταρο, Ασύρτικο και άλλες τοπικές. Οι φοιτητές έμαθαν πώς ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί με τον σωστό τρόπο, πώς το δοκιμάζουμε και πώς αναδεικνύουμε όλα τα αρώματα.
Οι φοιτητές του Aegean College και οι συνοδοί τους ευχαριστούν τον κ. Στέλιο Ζαχαρία για την ξενάγηση και την ενημέρωση.
Το Aegean College αποδεικνύει ότι είναι ένα Κολλέγιο που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας και ειδικά κλάδους της οικονομίας με τεράστιες προοπτικές όπως είναι η ελληνική οινοποιία.