Σπουδές Θετικών Επιστημών υψηλών προδιαγραφών

Η Σχολή Θετικών Επιστημών, STEM (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική,  Μαθηματικά) του Aegean College αποτελεί έναν δυναμικό και καινοτόμο ακαδημαϊκό χώρο, προσφέροντας στους φοιτητές μια ευρεία γκάμα επιστημονικών προγραμμάτων.

Μέσω του καταρτισμένου ακαδημαϊκού προσωπικού της, των προηγμένων υποδομών και των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων, η Σχολή Θετικών Επιστημών θέτει υψηλούς στόχους και επιδιώκει την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας στον τομέα των θετικών επιστημών.

Μέσα από πρακτική άσκηση, εφαρμογές σε πραγματικά προβλήματα και στενή συνεργασία με καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, οι φοιτητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του επιστημονικού πεδίου τους.

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στα Υπολογιστικά Μαθηματικά σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Mathematics με κατεύθυνση τα Υπολογιστικά Μαθηματικά.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Mathematics με εξειδίκευση στη Στατιστική.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά Μαθηματικά σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Mathematics με κατεύθυνση τα Οικονομικά Μαθηματικά.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στη Μαθηματική Εκπαίδευση σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Mathematics με εξειδίκευση στη Μαθηματική Εκπαίδευση.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στα Μαθηματικά σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Mathematics και περιλαμβάνει τέσσερις εξειδικεύσεις.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Βιοεπιστημών του Aegean College προσφέρει προπτυχιακές σπουδές στη Χημεία σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, που οδηγεί στον τίτλο BSc (Hons) Chemistry.

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ