Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Aegean College προσφέρει το ανταγωνιστικό προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Business Administration και μια σειρά από μεταπτυχιακά MBAs με διάφορες κατευθύνσεις.

To BSc (Hons) Business Administration που προσφέρει το Aegean College είναι ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών, που σκοπό έχει να εισαγάγει τους σπουδαστές στον κόσμο των επιχειρήσεων με βάση τις πλέον σύγχρονες και εξελιγμένες επιχειρησιακές θεωρίες.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Canterbury Christ Church University.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA (Master in Business Administration) που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια είναι προσαρμοσμένα στους πλέον ανερχόμενους τομείς της ελληνικής αγοράς οικονομίας και τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε αποφοίτους διαφόρων κλάδων που επιθυμούν να αναπτύξουν διοικητικές δεξιότητες και γνώσεις.

To συγκεκριμένο MBA διακρίνεται σε έξι κατευθύνσεις:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών στη MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα MBA διοίκηση επιχειρήσεων είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και προσφέρεται σε συνεργασία με κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο.

Μάθε για όλα τα προγράμματα MBA που προσφέρει το Aegean College.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development with Marketing (Μεταπτυχιακό MBA στο Μάρκετινγκ), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να εξελιχθούν στους τομείς του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας, της διαφήμισης και προώθησης, των πωλήσεων και των δημόσιων σχέσεων.

Μάθε για τα προγράμματα MBA του Aegean College.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development with Accounting & Finance (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρηματιστηριακές, ελεγκτικές και ασφαλιστικές εταιρείες, όπως και σε εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού) , που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών για σπουδαστές και στελέχη επιχειρήσεων που σκοπεύουν να σταδιοδρομήσουν στον αναπτυσσόμενο τομέα της διοίκησης ανθρώπινων πόρων είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development with Ηealth Management (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας), που προσφέρει το Aegean College, είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών υψηλού επιπέδου που εστιάζει στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας.

Απευθύνεται στους επαγγελματίες της Υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, διαιτολόγους, φαρμακοποιούς κ.λπ.), καθώς και σε άλλες ειδικότητες επαγγελματιών που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργασθούν στον Τομέα της Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το MBA Leadership & Management Development with Ecological Systems Management (Μεταπτυχιακό στην Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης με ειδίκευση στην Διαχείριση Οικολογικών Συστημάτων) είναι ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για στελέχη επιχειρήσεων εξειδικευμένων στη διοίκηση οικολογικών συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ