OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Υποδομές

Σπουδές υψηλών προδιαγραφών σε ένα στιβαρό ακαδημαϊκό περιβάλλον

Βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο

Στις εγκαταστάσεις του Aegean College λειτουργεί μια άριστα οργανωμένη βιβλιοθήκη με χιλιάδες τίτλους ακαδημαϊκών βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών.

Η βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σύγχρονες εκδόσεις βιβλίων, e-books, επιστημονικά περιοδικά και εγχειρίδια. Επίσης, μέσω των συνεργαζόμενων βρετανικών πανεπιστημίων παρέχεται πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες που περιέχουν σε ψηφιακή μορφή χιλιάδες βιβλία, ακαδημαϊκές επιθεωρήσεις (journals),επιστημονικές εργασίες και άρθρα.

Το αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης, εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρόσβαση στο διαδίκτυο, είναι ο χώρος όπου οι σπουδαστές του Κολεγίου μπορούν να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στη μελέτη, να δουλέψουν ομάδες εργασίας, να γίνουν συναντήσεις με τους μέντορες κλπ.

Εργαστήριο Βιολογίας

Το Κολλέγιο έχει δημιουργήσει έναν σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστηριακό χώρο βάσει εθνικών και διεθνών προτύπων για την εκπαίδευση των φοιτητών του προπτυχιακού προγράμματος της Βιολογίας.

Στον εργαστηριακό χώρο περιλαμβάνεται εξοπλισμός όπως, τελευταίας γενιάς απαγωγός, PCR Workstation και PCR Thermal Cycler, Gel Documentation System, Φωτόμετρα, Επωαστικοί Κλίβανοι και Υδατόλουτρα, Μικροσκόπια, Φυγόκεντροι και μια πληθώρα αναλώσιμων αντιδραστηρίων με στόχο την αριστεία στην εκπαίδευση των φοιτητών.

Αίθουσα Εκδηλώσεων

Το Aegean College διαθέτει μια υπερσύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων η οποία χρησιμοποιείται για διαλέξεις, σεμινάρια, παραστάσεις, τελετές, απονομές, εκθέσεις κ.ά. Η αίθουσα φιλοξενεί τακτικά προσωπικότητες του επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας: ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση, προτζέκτορες, οθόνες, κονσόλα και προβολείς φωτισμού, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πρόσβαση σε ασύρματο ίντερνετ (wi-fi).

Εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακές υποδομές

Στη διάθεση των σπουδαστών βρίσκεται σύγχρονος εργαστηριακός και τεχνολογικός εξοπλισμός:

 • Computer Labs που διασφαλίζουν αποκλειστικότητα χρήσης, e-mail account για κάθε σπουδαστή, free internet surfing και multimedia application processing.
 • Ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο κτήριο Πανεπιστημίου.
 • Εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning.
 • Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και ηλεκτρονικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό: projectors, διαδραστικοί πίνακες, πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο.
 • Αίθουσα διαλέξεων με δυνατότητες βιντεοσκόπησης/ηχογράφησης.

In-House Clinic

Το Aegean College έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Ψυχομετρικής-Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης και Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης.

Το Εργαστήριο σχεδιάστηκε με γνώμονα τα πιο πρόσφατα διεθνή εκπαιδευτικά και επαγγελματικά πρότυπα στους τομείς της Ψυχολογίας και της Λογοθεραπείας. Ουσιαστικά πρόκειται για χώρο προσομοίωσης πραγματικών ερευνητικών και επαγγελματικών συνθηκών. Περιλαμβάνει παράθυρο μονής κατεύθυνσης, οπτικοακουστική επικοινωνία μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε ειδικές αίθουσες μαθημάτων εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες καθώς και ένα ευρύ φάσμα ψυχομετρικών και άλλων εργαλείων αξιολόγησης, καθώς και πλούσιο υλικό παρέμβασης.

Biosensors Smart Lab

To Aegean College δημιούργησε το υπερσύγχρονο εργαστήριο Biosensors SmartLab σε συνεργασία με την iMotions δίνοντας την ευκαιρία σε ακαδημαϊκούς, καθώς και σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του να διεξαγάγουν ερευνητικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών.

Το iMotions χρησιμοποιείται παγκοσμίως από κορυφαία Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Unilever, GSK και P&G και άλλων παγκόσμιων πελατών που ερευνούν τη νευροεπιστήμη και την ανάλυση δεδομένων Ανθρώπινης Συμπεριφοράς για μεγαλύτερη ευκολία, αποτελεσματικότητα και εγκυρότητα στην καθημερινή ζωή.

Makers’ Lab

Το Aegean College είναι το πρώτο Κολλέγιο στην Ελλάδα με δημιουργικό διαδραστικό εργαστήριο. Στις εγκαταστάσεις του φιλοξενεί πλέον ένα πλήρως εξοπλισμένο Maker’s Lab, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι φοιτήτριες και οι φοιτήτριες της Σχολής Πληροφορικής του Κολλεγίου.

To Maker’s Lab είναι εξοπλισμένο με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, όπως 3D printers και κοπτικά λέιζερ. Το διαδραστικό εργαστήριο θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να εξερευνήσουν επιστημονικές έννοιες και ιδέες.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr