Οι Ναυτιλιακές Σπουδές αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή λόγω της παράδοσης και της δυναμικής της Ελληνικής Ναυτιλίας και του υψηλού βαθμού αριθμού απορρόφησης τελειόφοιτων και αποφοίτων του τομέα.

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College εδρεύει στον Πειραιά και προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πολύ υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με το University of Essex, το κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Το Aegean College Πειραιά αποτελεί Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο από το Bureau Veritas (Γαλλικός Νηογνώμων).

Στη σχολή διδάσκουν έμπειροι ακαδημαϊκοί αλλά και στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών που φέρνουν τους φοιτητές σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο των σπουδών διοργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις, workshops, Guest Speaker Lectures με σκοπό οι φοιτητές να αποκτήσουν παραστάσεις και εμπειρίες από όλες τις λειτουργίες μιας ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ναυτιλιακή σχολή του Κολλεγίου δημιουργεί ένα εξωστρεφές περιβάλλον φοίτησης στον Πειραιά με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του ετήσιου Ναυτιλιακού Συνεδρίου στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Πειραιά και άλλοι φορείς της πόλης, εκπρόσωποι του αρμόδιου υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, καθώς και πλήθος στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών, φοιτητές και απόφοιτοι.

Το Aegean College προσφέρει ένα κορυφαίο προπτυχιακό πρόγραμμα στα Ναυτιλιακά σε συνεργασία με το University of Essex.  Το πρόγραμμα καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων γνώσεων στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και οδηγεί στον τίτλο BSc  (Hons) in Shipping Management.  Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών είναι Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο από το Bureau Veritas.

Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει ένα πρωτοποριακό και ανταγωνιστικό μεταπτυχιακό στο Ναυτικό Δίκαιο που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου LLM Maritime Law Management σε συνεργασία με το University of Essex.

Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά με ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλού επιπέδου που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου MSc in Shipping Management από το University of Essex.

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών είναι Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο από το Bureau Veritas.

Essex Logo

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει το Executive Diploma in Human Resource Management in Shipping, ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στα ναυτιλιακά που αποσκοπεί στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξειδίκευση αποφοίτων ναυτιλιακών σπουδών σε ζητήματα διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Pearson Assured Aegean College

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ