Οι Ναυτιλιακές Σπουδές αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή στη χώρα μας λόγω της δυναμικής της Ελληνικής Ναυτιλίας και του υψηλού βαθμού αριθμού απορρόφησης τελειόφοιτων και αποφοίτων του τομέα.

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College εδρεύει στον Πειραιά και προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και προγράμματα δια βίου μάθησης πολύ υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια και φορείς πιστοποίησης.

Στη σχολή διδάσκουν έμπειροι ακαδημαϊκοί αλλά και στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών που φέρνουν τους φοιτητές σε επαφή με την αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο των σπουδών διοργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις, workshops, Guest Speaker Lectures με σκοπό οι φοιτητές να αποκτήσουν παραστάσεις και εμπειρίες από όλες τις λειτουργίες μιας ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ναυτιλιακή σχολή του Κολλεγίου δημιουργεί ένα εξωστρεφές περιβάλλον φοίτησης στον Πειραιά με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του ετήσιου Ναυτιλιακού Συνεδρίου στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Πειραιά και άλλοι φορείς της πόλης, εκπρόσωποι του αρμόδιου υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και άλλοι θεσμικοί παράγοντες, καθώς και πλήθος στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών, φοιτητές και απόφοιτοι.

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College παρέχει τη δυνατότητα για σπουδές υψηλού επιπέδου στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό προπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου BSc  (Hons) in Shipping Management.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church University.

CCCU Aegean College

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά με ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου MSc in Shipping Management σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church University.

CCCU Aegean College

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει το Executive Diploma in Human Resource Management in Shipping, ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στα ναυτιλιακά που αποσκοπεί στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξειδίκευση αποφοίτων ναυτιλιακών σπουδών σε ζητήματα διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Pearson Assured Aegean College

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ