OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Σκληρή Μάχη στην Πρεμιέρα

Σημαντική εμπειρία για την συνέχεια

Aegean College BC: Ήττα από τον ΙΚΑΡΟ Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Α.Σ.Ε.Θ., η Aegean College BC υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μ.Ε.Ν.Τ. την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα παρά την καλή εμφάνιση που παρουσίασε κατά διαστήματα, δεν κατάφερε να υπερισχύσει του αντιπάλου, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 47-61 υπέρ του ΙΚΑΡΟΥ Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες της Aegean College BC επέδειξαν μαχητικότητα και διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η ετοιμότητα και η ευστοχία του ΙΚΑΡΟΥ έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Aegean College BC, με μόλις την πρώτη της εμφάνιση στη φετινή διοργάνωση, δείχνει πως έχει περιθώρια βελτίωσης και πολλές δυνατότητες να αναδείξει το ταλέντο της στην πορεία του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι να συνεχίσει την προσπάθεια με πείσμα και να ανακάμψει δυναμικά στις επόμενες αγωνιστικές.

Αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης για να δείτε αυτό το video
Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας. Παρά την ήττα, πήραμε σημαντικά μαθήματα και θα δουλέψουμε στην ομοιογένεια καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς και είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στη συνέχεια με σκοπό να ευχαριστηθούμε περισσότερο το πρωτάθλημα και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Συνεχίζουμε

Η Aegean College BC θα συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα με στόχο τη διαρκή βελτίωση και τη διάκριση, προσκαλώντας τους φοιτητές του Κολλεγίου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να βρεθούν στο πλευρό της στους επόμενους αγώνες.

Βαθμολογία Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Α.Σ.Ε.Θ.

Επόμενη Αγωνιστική

Επόμενος αγώνας για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 17:45, στο γήπεδο της Μ.Ε.Ν.Τ. με αντίπαλο την GABOL.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

    phone icon Contact Aegean College.

    Τηλεφωνικό κέντρο:

    2103211228

    Email:

    info@aegeancollege.gr