OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Η Εργασία του Μέλλοντος με Τεχνητή Νοημοσύνη

Ευκαιρίες και Προοπτικές Καριέρας στη Νέα Εποχή

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI) δεν είναι πλέον απλώς ένας όρος της επιστήμης, αλλά ένα κρίσιμο εργαλείο που διαμορφώνει το μέλλον της εργασίας. Από την αυτόματη επεξεργασία δεδομένων μέχρι την αυτονομία των ρομπότ στην παραγωγή, η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει και αλλάζει ριζικά τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε. 

Στη σύγχρονη κοινωνία, οι τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης διεισδύουν σε κάθε κλάδο της οικονομίας. Από την υγεία και τη φαρμακευτική έρευνα μέχρι την αυτόματη οδήγηση και τη διαχείριση των αποθεμάτων, οι εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι άπειρες και εξαιρετικά πολύπλοκες. Πέρα από την αυτοματοποίηση των καθηκόντων, η Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας σε ειδικούς που κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.  

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να αναμένουν μια διαρκώς εξελισσόμενη καριέρα, με υψηλή ζήτηση και ανταμοιβές. Από ειδικούς στην ανάλυση δεδομένων και τη μηχανική μάθηση μέχρι επιστήμονες της ρομποτικής και αρχιτέκτονες λογισμικού, η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτελεί τη βάση για μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επαγγελματική πορεία.

 

Πού μπορείς να απασχοληθείς με σπουδές στην Τεχνητή Νοημοσύνη;  

Διαθέτοντας πτυχίο στην Τεχνητή Νοημοσύνη, θα έχεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να απασχοληθείς σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας, συμμετέχοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων. Οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται άμεσα με το πτυχίο σου περιλαμβάνουν: 

 • Ειδικός Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning Specialist) 
 • Ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης 
 • Μηχανικός Ρομποτικής 
 • Αναλυτής Δεδομένων 
 • Ειδικός σε Συστήματα Φωνητικής Αναγνώρισης 
 • Προγραμματιστής Συστημάτων Αυτονομίας 
 • Ειδικός στη Βαθιά Μάθηση (Deep Learning Specialist) 
 • Σύμβουλος Τεχνητής Νοημοσύνης

 

Πού κυμαίνονται οι αμοιβές στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης;  

Οι σπουδές στην Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για μια εξαιρετικά προσοδοφόρα καριέρα. Οι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα συχνά απολαμβάνουν υψηλούς ετήσιους μισθούς, με τους ειδικούς στην Τεχνητή Νοημοσύνη να βρίσκονται ανάμεσα στους πιο καλοπληρωμένους στην αγορά εργασίας λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για τις εξειδικευμένες δεξιότητές τους.

Γιατί να σπουδάσεις Τεχνητή Νοημοσύνη στο Aegean College;
 • Οι κάτοχοι του τίτλου BSc (Hons) Computing (Artificial Intelligence) έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη της Βρετανικής Εταιρείας Πληροφορικής (British Computing Society-BCS) και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις διεθνούς αναγνώρισης και εμβέλειας. 
 • Η Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του Aegean College είναι μέλος του Oracle Academy: οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή γνώσης και τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις με μεγάλη ζήτηση. 
 • Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών και εξοπλισμό αιχμής για την ανάπτυξη και δοκιμή των εφαρμογών τους. 
 • Το πρόγραμμα καλύπτει ευρεία θεματολογία, συμπεριλαμβανομένων των αλγορίθμων μηχανικής μάθησης, της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, της ρομποτικής και των αυτόνομων συστημάτων. 
 • Δυνατότητα έρευνας στο BioSensors SmartLab, το state-of-the-art Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης του Aegean College. 
 • Δικτύωση με εταιρείες πληροφορικής: οι φοιτητές του Κολλεγίου καταγράφουν τα πιο υψηλά ποσοστά απασχολησιμότητας εργάζονται σχεδόν στο σύνολό τους στο πεδίο. 
Η επόμενη μέρα είναι ΣΗΜΕΡΑ!

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη ή Λάρισα και μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr