Η Σχολή Παραστατικών Τεχνών του Aegean College αποτελεί έναν δυναμικό και δημιουργικό χώρο, αφιερωμένο στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ταλέντων στον τομέα της θεατρικής τέχνης. Με μια εξειδικευμένη και πολυποίκιλη προσέγγιση στην εκπαίδευση, η Σχολή Παραστατικών Τεχνών προσφέρει στους φοιτητές μια εναλλακτική προσέγγιση στην τέχνη της ερμηνείας.

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις διάφορες πτυχές του θεάτρου, της μουσικής και του χορού, αναπτύσσοντας την τεχνική τους επιδεξιότητα και την απόδοση τους στη σκηνή.

Μέσα από θεωρητικά μαθήματα, εργαστήρια, παραστάσεις και συνεργασία με καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του χώρου, οι φοιτητές αναπτύσσουν την καλλιτεχνική τους αίσθηση, την ευαισθησία τους και την ικανότητά τους να ερμηνεύουν ρόλους με βάση την καλλιτεχνική τους προσέγγιση.

Τέλος, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και επεκτείνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του θεάτρου.

Η Σχολή Παραστατικών Τεχνών του Aegean College σε συνεργασία με το University of Essex και τη δραματική σχολή East 15 προσφέρουν ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τέχνη της υποκριτικής. Οι σπουδές οδηγούν στον τίτλο BA (Hons) Drama (Acting). 

University of Essex Logo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ