OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια ξεχωριστή στιγμή για εκατοντάδες αποφοίτους!

Οι φοιτητές του Aegean College γιόρτασαν την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Tην Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 το Aegean College πραγματοποίησε μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, κ. Μάθιου Λοτζ, o Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Δημήτρης Μαθιός, ο CEO της Arcadia Shipmanagement and Aegean Bulk, κ. Δημήτρης Ματθαίου και ο Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Essex και CFO Officer στην Ocean Shipping Management, κ. Λουκάς Σπηλιωτόπουλος.

Στους αποφοίτους απευθύνθηκε ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, Νικόλαος Μακρυπλίδης, ο οποίος ανέφερε: «Η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας για την οικογένεια του Aegean College. Θέλω να συγχαρώ όλους τους αποφοίτους που σήμερα ξεκινούν μια καινούργια πορεία στη ζωή τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Η φοίτηση στο Κολλέγιο δεν είναι παρά ένα μόνο στάδιο στη διαδρομή που ανοίγεται μπροστά σας. Μη σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε, να μοχθείτε, να εργάζεστε και να θυμάστε πάντοτε κάτι που μου αρέσει να λέω στους συνεργάτες μου: η επιτυχία είναι ταξίδι, δεν είναι  προορισμός».

Στην Τελετή Αποφοίτησης το παρών έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων βρετανικών πανεπιστημίων, οι οποίοι, με τη σειρά τους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Συγκεκριμένα, το Canterbury Christ Church University εκπροσώπησε ο Vice Chancellor, Professor Rama Thirunamachandran, το Coventry University η Dr Suzanne Hilton, Head of the School of Health, το St.Mary’s University, Twickenham, London, οι Δρ Κυριακή Μυρίσσα και Dr Mark Cousins και το University of Essex, η Deputy Vice Chancellor Lorna Fox O’Mahony και η Dr. Annecy Lax, Dean of Partnerships (Education).

Eκατοντάδες απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων παρέλαβαν τα πτυχία τους από συνεργαζόμενα βρετανικά πανεπιστήμια σε μια μοναδική, συγκινητική στιγμή για τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους του Κολλεγίου.

Στη διάρκεια της Τελετής απονεμήθηκαν Βραβεία Αναγνώρισης στους καθηγητές, οι οποίοι ξεχώρισαν με το ακαδημαϊκό τους έργο.

Πανεπιστημιακές Σπουδές Υψηλού Κύρους και Μεγάλη Παράδοση

Το Aegean College διαθέτει κορυφαίες ακαδημαϊκές συνεργασίες στην Ελλάδα, με πρώτη και καλύτερη αυτή με το University of Essex, 56ο μεταξύ 1.591 Πανεπιστημίων στην παγκόσμια κατάταξη Times Higher Education (THE) Impact Rankings.

Το Κολλέγιο προσφέρει 80 προγράμματα προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: –Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Λάρισα– σε πεδία όπως η Βιολογία, η Βιοτεχνολογία, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Νευροεπιστήμες, ενώ χιλιάδες απόφοιτοί του διακρίνονται ως αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στους τομείς της Ψυχολογίας, των Ναυτιλιακών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και των επαγγελμάτων Υγείας.

To Aegean College αποτελεί ακαδημαϊκό βραχίονα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, του ιστορικότερου αλλά και πιο σύγχρονου φορέα ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα με παρουσία από το 1946.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την Τελετή Αποφοίτησης!

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr