slider-shadow
Το Aegean Omiros College αντιμετωπίζει με ευαισθησία όλα τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδες στηρίζοντας έμπρακτα κατά καιρούς διάφορους φορείς και οργανώσεις. Διοργανώνει φιλανθρωπικά Bazaar, προσφέρει υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης, δίνει ποσοστό απο τα δίδακτρα σε φιλανθρωπικούς φορείς και άλλα.
 
Ειδικότερα:

 • Προσέφερε ποσοστό από τα δίδακτρα των σπουδαστών του στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς και υποτροφίες ολικής φοίτησης. Επίσης στηρίζει τις σπουδών ατόμων από τον Οργανισμό Κιβωτός του Κόσμου.

 • Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα χριστούγεννα οι σπουδαστές όλων των τμημάτων με την υποστήριξη του προσωπικού και της Διοίκησης, διοργάνωσαν φιλανθρωπικό bazaar στίς κεντρικές εγκεταστάσεις του Κολεγίου. Χειροποίητα στολίδια, διάφορα παιχνίδια και αξεσουάρ καθώς και διάφορα υγιεινά γλυκίσματα φτιάχθηκαν με αγάπη απ’όλους και τα έσοδα προσφέρθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης φιλοξενήθηκε και πωλητήριο τμήμα απο το Χαμόγελο του Παιδιού ώστε να ενισχυθούν τα έσοδά τους.

 • Ενθαρρύνει τους σπουδαστές να λαμβάνουν μέρος σε προγράμματα εθελοντισμού. 

 • Προσφέρει και ενισχύει με διάφορα είδη ή υπηρεσίες μη κερδοσκοπικούς/ φιλανθρωπικούς οργανισμούς (Το Χαμόγελο του Παιδιού, Ίδρυμα Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ΚΕΘΕΑ εν δράσει, Σύλλογος Πολυτέκνων «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»). 

 • Ετήσια διοργάνωση «Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας» σε συνεργασία με το νοσοκομείο Άγιος Σάββας, όπου διατηρεί «Τράπεζα Αίματος». 

 • Συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις και πραγματοποίηση επαφών με τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές οργανώσεις (WWF Ελλάς, Greenpeace, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ).
 
Το Aegean College σέβεται και φροντίζει το περιβάλλον. Το προσωπικό και οι καθηγητές του Κολεγίου, έντονα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, ενθαρρύνουν τους σπουδαστές προς την ανακύκλωση αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. 

Ανακυκλώνουμε και καλλιεργούμε... περιβαλλοντική συνείδηση! 

Με την εφαρμογή και χρήση του εκπαιδευτικού portal του Κολεγίου έχει μειωθεί αισθητά ο όγκος χαρτιού που ξοδεύει το Κολέγιο για τις σημειώσεις των μαθημάτων, καθώς όλο το υλικό υπάρχει πλέον σε ηλεκτρονική μορφή και οι σπουδαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε. 

Το Aegean College συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού, καθώς τα απορρίμματα διαχωρίζονται κατάλληλα και διοχετεύονται στους αντίστοιχους κάδους. Επίσης, τα τελευταία χρόνια ανακυκλώνουμε παλαιό εξοπλισμό εργαστηρίων πληροφορικής, αλλά και μπαταρίες σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ. 

Τα προγράμματα σπουδών πολλών ειδικοτήτων περιλαμβάνουν πλέον μαθήματα σχετικά με το περιβάλλον, τα οποία άπτονται πολλών γνωστικών αντικειμένων και επιστημονικών πεδίων (π.χ. το πρόγραμμα MBA Ecological Systems Management* ή το μάθημα Ecotourism & Nature Tourism στα τουριστικά επαγγέλματα). 

Επιπλέον, σε ετήσια βάση διοργανώνονται σεμινάρια, ομιλίες και δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλους τους σπουδαστές ανεξαρτήτως τομέα εξειδίκευσης κι έχουν στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίησή τους γύρω από τα θέματα της προστασίας του πλανήτη μας. 

Και φέτος το Aegean College συμμετείχε στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, το μεγαλύτερο εθελοντικό συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη, μια πρωτοβουλία της WWF. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έκλεισαν για τουλάχιστον μία ώρα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, εξοικονομώντας ενέργεια και δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του πλανήτη. Οι σπουδαστές μας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά μας κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. 

Συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικής ευαισθησίας 

Το Aegean College συμμετέχει ενεργά σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, αλλά και σε ενέργειες που έχουν στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. 

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology