OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Σπουδές από Computing μέχρι Τεχνητή Νοημοσύνη!

Νέα Bachelors με το University of Essex

Αλλάζουμε τον χάρτη στις σπουδές Πληροφορικής

Το Aegean College ταράζει τα νερά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της Πληροφορικής με ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Essex!

To BSc (Hons) Computing πλέον προσφέρεται σε streams προσαρμοσμένα στην πιο πρόσφατη γνώση και τεχνογνωσία γύρω από τα πληροφοριακά συστήματα και τις τεχνολογίες αιχμής που θα επικρατήσουν στο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα και κάνε εγγραφή σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα στις σπουδές πληροφορικής.

Ένα stream για τους παραδοσιακούς "κομπιουτεράδες"

To stream Software Development απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να εξελιχθούν σε full-stack developers και να εργαστούν στον πολυδιάστατο τομέα των διαδικτυακών εφαρμογών. Οι φοιτητές φτιάχνουν mobile apps, αναπτύσσουν ιστοσελίδες, μαθαίνουν αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και γράφουν σύγχρονο κώδικα όπως η Java!

Μην ξεχνάμε ότι το Aegean College είναι πρώτο σε απασχολησιμότητα αποφοίτων και τελειόφοιτων φοιτητών πληροφορικής, καθώς όλοι ανεξαιρέτως ακολουθούν καριέρα ως προγραμματιστές σε εταιρείες τεχνολογίας.

Data Science για τους λάτρεις των αριθμών

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο που εστιάζει στην εξαγωγή της γνώσης από αδόμητα ή δομημένα δεδομένα. Αποτελεί τη συνέχεια επιστημών όπως η στατιστική, η ανάλυση προγνωστικών (predictive analytics), η μηχανική μάθηση (machine learning) και η εξόρυξη δεδομένων (data mining).

Οι φοιτητές μας μαθαίνουν να δομούν και να αναλύουν Big Data (Μεγάλα Δεδομένα) και εξειδικεύονται στις πιο σύγχρονες γλώσσες όπως η C++, η Python και εννοείται η NoSQL!

Από τον κώδικα στην Τεχνητή Νοημοσύνη!

Ο όρος τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος ασχολείται με τη σχεδίαση και την υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων που μιμούνται στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς τα οποία υπονοούν έστω και στοιχειώδη ευφυΐα: μάθηση, προσαρμοστικότητα, εξαγωγή συμπερασμάτων, κατανόηση από συμφραζόμενα, επίλυση προβλημάτων κλπ. Ο Τζον Μακάρθι όρισε τον τομέα αυτόν ως «επιστήμη και μεθοδολογία της δημιουργίας νοημόνων μηχανών».

Το Aegean College βρίσκεται πλέον στην αιχμή της νέας τεχνολογίας με την κατεύθυνση Artificial Intelligence που εισάγει τους φοιτητές μας στον κόσμο του Machine Learning και των αλγορίθμων αυτόνομης μάθησης.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό πρόγραμμα σε σπουδές Τεχνητής Νοημοσύνης που προσφέρεται σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

    phone icon Contact Aegean College.

    Τηλεφωνικό κέντρο:

    2103211228

    Email:

    info@aegeancollege.gr