Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το τμήμα Διαιτολογίας του Κολλεγίου οργάνωσε το δεύτερο σεμινάριο Υγιεινής Διατροφής. Πραγματοποιήθηκε στο Παρασκευαστήριο Διαιτολογικών Συνταγών στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας.
Το “υγιεινό” σεμινάριο καθιερώθηκε και ξεπέρασε τις περσινές συμμετοχές.Οι φοιτητές θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον γνωστό Διατροφολόγο – Διαιτολόγο κ. Μάνο Δημητρούλη, Msc (Κλινικός Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Master Αθλητικής Διατροφής, Dietstories ).
Ένα μοναδικό σεμινάριο που για άλλη μια φορά μας απέδειξε πως οι λέξεις δίαιτα και διατροφή μπορούν να έχουν γεύση και νοστιμιά !
Οι ανατρεπτικές συνταγές του κ. Μάνου Δημητρούλη μας καταρρίπτουν την εσφαλμένη νοοτροπία πως η διαίτα σημαίνει καταπίεση, άνοστη και μονότονη διατροφή.
Κουνιπιδώτο με μανιτάρια, Portobello Burger, Pancakes με 2 υλικά, Brittles γιαουρτού είναι οι συνταγές που διάλεξε ο γνωστός διατροφολόγος να μοιραστεί με τους φοιτητές του Κολλεγίου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως όλες οι λιχουδιές μπορούν να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.
Ο Μάνος Δημητρούλης στην εκτέλεση κάθε συνταγής ζήτησε την βοήθεια των φοιτητών, οι οποίοι δοκίμασαν και εντυπωσιάστηκαν από το τελικό αποτέλεσμα !
Απαντήθηκαν όλες οι απορίες των παρευρισκομένων κάνοντας τους να ανυπομονούν για το επόμενο Healthy Cooking Seminar !
Κληρώθηκαν και μοιράστηκαν:
- 3 βιβλία Μαγειρικής Dietstories
- 4 ποδιές Dietstories
- 3 σετ κουτάλες Μαγειρικής
Ευχαριστούμε και αναμένουμε για τις επόμενες υγιεινές συνταγές!