OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Eric Maisel: 6 webinars με τον διάσημο ψυχοθεραπευτή και coach!

Ένας δάσκαλος διεθνούς φήμης μιλάει στο ελληνικό κοινό

Ένας κορυφαίος Αμερικανός coach και Ψυχίατρος συνεργάζεται με το Aegean College

O Eric Maisel μια τεράστια μορφή του Life Coaching και της ψυχοθεραπείας στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει μια σειρά από διαδικτυακές διαλέξεις για το ελληνικό κοινό που θα προβληθούν στο κανάλι του Aegean College στο Facebook.

Με θεματικές που εκτείνονται από την αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών και την εναλλακτική ψυχιατρική θεραπεία ως τις εκφάνσεις της πολλαπλής προσωπικότητας του ατόμου, τη θλίψη και το άγχος, ο διάσημος Αμερικανός coach και θεραπευτής “ταξιδεύει” στην Ελλάδα μέσω του Aegean College για να μεταδώσει λίγη από τη σοφία του και να ανοίξει νέους ορίζοντες σε όσους τον παρακολουθήσουν.

Συνταξιδιώτες του θα είναι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί του Aegean College από τον τομέα Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Κολλεγίου.

Το πρόγραμμα των webinars

Το ταξίδι ξεκινάει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται Πέμπτη 7 Απριλίου 2022:

 • Busting the Mental Disorder Paradigm: What Everyone Should Know-Καταρρίπτοντας το παράδειγμα της ψυχικής διαταραχής: Τι πρέπει να γνωρίζουμε
  20 Ιανουαρίου 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει ο Δρ Μιχάλης Μώρος.
 • Humane Alternatives to the Psychiatric Model: The Healing Universe Beyond Pills-Ανθρώπινες εναλλακτικές στο Ψυχιατρικό Μοντέλο: Το Θεραπευτικό Σύμπαν 10 Φεβρουαρίου 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει ο Δρ Αριστοτέλης Κοΐνης
 • Redesign Your Mind: Quickly and Easily Change How You Think-Επανασχεδιάστε το μυαλό σας: Αλλάξτε γρήγορα και εύκολα τον τρόπο που σκέφτεστε
  24 Φεβρουαρίου 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει η υποψήφια Δρ Μελίνα Μουρτζιάπη.
 • Your Three Personalities: What They Are and How to Use Them-Οι τρεις προσωπικότητες σας: Τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται 10 Μαρτίου 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει η Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη (MSc).
 • Sad Clients—and What to Do to Help Them- Λυπημένοι πελάτες-και πώς να τους βοηθήσετε 24 Μαρτίου 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει η Δρ. Χριστίνα Σιμιτσή.
 • Anxious Clients—and What to Do to Help Them – Ανήσυχοι πελάτες— και πώς να τους βοηθήσετε 7 April 2022 6μμ-8μμ // Προλογίζει η Δρ Φοίβη Σπέη.(Παρακολουθήστε το τρίτο Webinar εδώ)
Λίγα λόγια για τον Eric Maisel

Ο Eric Maisel, είναι coach δημιουργικότητας εν ενεργεία, οικογενειακός σύμβουλος και συγγραφέας περισσότερων των 50 βιβλίων.

Το 2020, κυκλοφόρησε τα βιβλία Unleashing the Artist Within, The Creativity Workbook for Coaches and Creatives, Lighting the Way και The Power of Daily Practice. Το 2021, κυκλοφόρησε το Περιοδικό Transformational Journaling for Coaches, Therapists and Clients σε συνεργασία με τη Lynda Monk και το Redesign Your Mind.

Το 2022, θα κυκλοφορήσει το The Great Book of Journaling σε συνεργασία με τη Lynda Monk και το βιβλίο Why Smart Teens Hurt. Ο Dr. Maisel είναι επίσης ο επικεφαλής συντάκτης των Ethics International Press Critical Psychology και Critical Psychiatry, ενώ το 2022 θα κυκλοφορήσουν οι δύο πρώτοι τόμοι της σειράς  Critiquing the Psychiatric Model και Humane Alternatives to the Psychiatric Model.

Ο Dr. Maisel, εμπνευστής της φιλοσοφίας ζωής γνωστής ως κιρισμός, θεωρείται ο σπουδαιότερος creativity coach της Αμερικής και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τις προκλήσεις της δημιουργικής ζωής. Τα βιβλία του σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν τα εξής: Ατρόμητη Δημιουργία (Fearless Creating), Καθοδήγηση του Εσωτερικού Καλλιτέχνη (Coaching the Artist Within), Δημιουργική Ανάκαμψη (Creative Recovery), Van Gogh Blues και Τιθασεύοντας το Δημιουργικό Άγχος (Mastering Creative Anxiety). Τα βιβλία του που απευθύνονται σε συγγραφείς, περιλαμβάνουν τα: Deep Writing, Write Mind, Living the Writer’s Life, A Writer’s Space, A Writer’s Paris, και A Writer’s San Francisco.

Ο Dr. Maisel γράφει εκτενώς και για θέματα ψυχιατρικής, τομέας στον οποίο θεωρείται ηγετική μορφή και υπέρμαχος σημαντικών αλλαγών στα πρότυπα και τις πρακτικές ψυχικής υγείας. Τα βιβλία του σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν τα: Επανεξέταση της Κατάθλιψης (Rethinking Depression), Το μέλλον της Ψυχικής Υγείας (The Future of Mental Health) και Ανθρώπινη Βοήθεια (Humane Helping). Μεταξύ των άλλων βιβλίων του για επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι και τα: Βοηθώντας τους Γονείς των Διαγνωσμένων και Διαφορετικών Παιδιών (Helping Parents of Diagnosed, Distressed and Different Children), 60 Καινοτόμες Γνωστικές Στρατηγικές για το Φωτεινό, Ευαίσθητο και Δημιουργικό (60 Innovative Cognitive Strategies for the Bright, the Sensitive and the Creative), και Βοηθώντας Επιζώντες Αυταρχικών Γονέων, Αδελφών και Συντρόφων (Helping Survivors of Authoritarian Parents, Siblings and Partners), όλα από το Routledge.

Ο Dr. Maisel γράφει για το blog “Επανεξετάζοντας την Ψυχική Υγεία” (Rethinking Mental Health) του Psychology Today (με άνω των 3.000.000 προβολών), για τρία εβδομαδιαία blogs του The Good Men Project και αρκετά τακτικά για το Thrive Global και το Fine Art America. Παρουσιάζει εργαστήρια, διαδικτυακά σεμινάρια συμπεριλαμβανομένου ενός εργαστηρίου Deep Writing που έχει παρουσιάσει σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Δουβλίνο, τη Ρώμη και την Πράγα αλλά και εργαστήρια και κέντρα υποχώρησης όπως το Esalen, το Ινστιτούτο Omega, το Kripalu, το Hollyhock και το Κέντρο ‘The Art of Living Retreat Center’.

Ο Dr. Maisel ζει στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, εκπαιδεύει coaches δημιουργικότητας χρησιμοποιώντας την πρακτική καθοδήγησης & δημιουργικότητας που τον χαρακτηρίζει. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Dr. Maisel στο www.ericmaisel.com, να επικοινωνήσετε μαζί του στο  ericmaisel@hotmail.com, να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του στο  https://ericmaisel.com/newsletter/ και να ενημερωθείτε για τις νέες αναρτήσεις ιστολογίου του στο  https://authory.com/ericmaisel.

Πώς θα παρακολουθήσετε τα webinars

Συνδεθείτε στη σελίδα του Aegean College στο Facebook εδώ και παρακολουθήστε τα ζωντανά events.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr