OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Το Aegean College Λάρισας τίμησε Ηγέτες που κάνουν τη διαφορά!

Ημερίδα με τίτλο «Η Ηγεσία και τα Χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Ηγέτη»

Το Aegean College Λάρισας τίμησε Ηγέτες που κάνουν τη διαφορά!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Hμερίδα που διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Aegean College Λάρισας με τίτλο «Η Ηγεσία και τα Χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Ηγέτη».  

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη, 11 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. 

Περισσότεροι από 300 επαγγελματίες, φοιτητές και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων παρευρέθηκαν στο κατάμεστο αμφιθέατρο για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας. 

Αφορμή για την κεντρική ιδέα της διοργάνωσης αποτέλεσε η έννοια της ηγεσίας ως αρχή καθοδήγησης και πίστης σε ένα όραμα που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματοποίηση σπουδαίων επιτευγμάτων. 

Σε αυτό το πλαίσιο, επιλέχθηκαν 4 διακεκριμένοι ηγέτες με κοινή αφετηρία τη Θεσσαλία, οι οποίοι μοιράστηκαν εμπειρίες, αγωνίες και συναισθήματα με το πολυπληθές ακροατήριο της εκδήλωσης. 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι εξής προσωπικότητες: 
 • Γεώργιος Μπλιούμης, Πτέραρχος, Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Α. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής. 
 • Αστέριος Μαντζιώκας, Αντιστράτηγος, Προϊστάμενος Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ. 
 • Άγγελος Τσερέπας, Head of business development Lariplast. 
 • Ελευθέριος Σαΐτης, Επιχειρηματίας, Ιδρυτής και Πρόεδρος των εταιρειών Kronos, Intercomm Foods και Agrophoenix 

Στις ξεχωριστές στιγμές της Ημερίδας αποτέλεσαν οι αφιερώσεις των βραβεύσεων των κκ Μπλίουμη και Μαντζιώκα. 

Ο Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Α., κος Μπλιούμης, αφιέρωσε τη βράβευσή του στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος, συναδέλφους του, πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας. Αντίστοιχα ο Στρατηγός Μαντζιώκας αφιέρωσε τη δική του βράβευση, στον Υπαρχιφύλακα των Μ.Α.Τ., Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε πρόσφατα εν ώρα καθήκοντος τη ζωή του, με το κοινό να ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. 

Η «έκπληξη» της βραδιάς ήταν ο επιτυχημένος επαγγελματίας της ελληνικής, αλλά και παγκόσμιας σκηνής της καλαθοσφαίρισης, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος λόγω βεβαρυμένου προγράμματος, παρά την έντονη θέλησή του να είναι παρών στην εκδήλωση, μοιράστηκε τις συμβουλές και τα μηνύματά του με το κοινό μέσω ενός επιδραστικού βίντεο, με προσωπικό του ύφος και ταμπεραμέντο.  

 Ο παρουσιαστής, αρθρογράφος στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και Υπεύθυνος του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ, Bασίλης Σκουντής έδωσε το παρών, μιλώντας ουσιαστικά για την επαφή του με τον Βασίλη Σπανούλη! 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Aegean College, Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτριος Κουρέτας και ο Δήμαρχος Λάρισας, Αθανάσιος Μαμάκος. 

Οι εργασίες της Ημερίδας έκλεισαν με μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στους ομιλητές και το κοινό. 

Το Aegean College ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές για την παρουσία τους, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, για μια ενδιαφέρουσα και εμπνευσμένη Ημερίδα που αντανακλά τη δέσμευσή του στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής δεξιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr