Αριστοτέλης Τέλιος

MBA, PhDc

Ο Αριστοτέλης Τέλιος είναι απόφοιτος της Σχολή Ικάρων (ΣΙ) και τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα της Οικονομίας, Ενέργειας και Γεωπολιτικής. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό μετεκπαιδεύσεων επάνω στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και της οργάνωσης μεγάλων οργανισμών, σε εκπαιδευτικά προγράμματα του εσωτερικού και κυρίως του εξωτερικού.

Το πεδίο που δραστηριοποιείται στην εργασία του είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Έχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις οργάνωσης, σχεδίασης, αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην Πολεμική Αεροπορία και σε διεθνή οργανισμό (ΝΑΤΟ).

Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στην Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι επιτελής στην σχεδίαση και διαχείριση του προσωπικού στην Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης.