Δρ. Eύα Μαντζουράνη

Master Practitioner και Trainer του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP)

Η Δρ. Eύα Μαντζουράνη έχει περισσότερα από 35 χρόνια καριέρας στον εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό χώρο και κατέχει μια σειρά ακαδημαϊκών προσόντων μεταξύ των οποίων δύο πτυχία Masters από το Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και ένα διδακτορικό από το King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Είναι διαπιστευμένη Master Practitioner και Trainer του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), πιστοποιημένη Personal Performance Coach, Coach in Education, DISC Personality Profiler, Goal Mapping Practitioner, καθηγήτρια πανεπιστημίου, μουσικολόγος και συγγραφέας.

Επίσης είναι διαπιστευμένη (accredited) coach από τον Βρετανικό οργανισμό Continuous Professional Development Standards Office (CPDSO) και είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation – ICF), της Ένωσης Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Association for Neurolinguistic Programming – ANLP; Trainer status) και της Εταιρείας του Νευρογλωσσικού ΠρογραμματισμούTM (Society of Neurolinguistic ProgrammingTM; Trainer status).

Η Δρ. Eύα Μαντζουράνη έχει ιδρύσει την εταιρία coaching, IthacaGlobal Coaching Academy Ltd. (εγγεγραμμένη στην Αγγλία και Ουαλία – Αριθμός Εταιρίας 12019855) (https://igca360.com), και προσφέρει τα εξής προγράμματα:

  • Εκπαιδευτικά προγράμματα για Coaching και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) (Licensed Coaching training και NLP Practitioner and Master Practitioner training).
  • Coaching για Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη – Life and Career Development Coaching.
  • Coaching στην Εκπαίδευση (Coaching in Education): Coaching για Ανάπτυξη Ακαδημαϊκής Ζωής και Καριέρας για Ακαδημαϊκούς και Εκπαιδευτικούς (Academic Life and Career Development Coaching for Academics and Educators), Coaching και Mentoring για μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές (Coaching and Mentoring for Undergraduate, Postgraduate Students, and Doctoral Scholars. Coaching for Students), Coaching για συγγραφή έργου-διατριβής (Writing Project / Dissertation Coaching), Coaching με M.A.G.I.C. για νέους (Coaching with M.A.G.I.C. for Young People), Coaching για καταπολέμηση άγχους εξετάσεων, άγχους παράστασης και επίδοσης  (Exams Anxiety / Performance Anxiety Coaching).
  • Executive Coaching.
  • DISC Προφίλ Προσωπικότητας (DISC Personality Profiling).
  • Χαρτογράφηση Στόχων (Goal Mapping).
  • Διαπίστευση Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD Accreditation).

Η Δρ. Μαντζουράνη ζει στο Λονδίνο, αλλά ταξιδεύει ανά τον κόσμο διδάσκοντας και μεταδίδοντας τις γνώσεις της και το πάθος της για την εκπαίδευση και την αυτοβελτίωση. Ειδικότερα, βοηθά τους πελάτες και σπουδαστές της να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση τους και τους προσφέρει υποστήριξη για τη δημιουργία στρατηγικών και λύσεων των προβλημάτων τους ώστε να σχεδιάσουν συνειδητά τις πράξεις τους μέσω μιας στοχευμένης ανάπτυξης. Τους δίνει τη δυνατότητα να εκφράζονται με αυτοπεποίθηση, ενώ επίσης τους ενθαρρύνει να είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για τις πράξεις και τις αποφάσεις τους. Επίσης, εφοδιάζει τους σπουδαστές με εργαλεία και δεξιότητες που μπορούν να μεταφέρουν και να εφαρμόσουν στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Διδάσκει στο πρόγραμμα Licensed Practitioner of NLPTM  .