Γιώργος Μακρής

Λογοθεραπευτής, MSc

Ο Γιώργος Μακρής είναι λογοθεραπευτής, απόφοιτος του ΤΕΙ Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού διακρατικού-διατμηματικού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Δ.Δ.Μ.Δ. από τη σχολή Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τη σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορίνο).

Ζει και εργάζεται στην Τρίπολη ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια κλινικής εμπειρίας σε διάφορες δομές.

Από το 2011 είναι επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Λογοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πελοποννήσου και στο Δ.ΙΕΚ Τρίπολης όπου διδάσκει θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα.

Έχει μεταφράσει βιβλία για την επιστήμη της λογοθεραπείας («Δυσφαγία στις Κινητικές Διαταραχές», εκδ. Γκότσης) και παρακολουθήσει μια σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια (μέθοδος LSVT@LOUD για άτομα με Νόσο του Πάρκινσον, TEACCH, Intensive Interaction, Makaton, Αισθητηριακή Ολοκλήρωση κ.α.). Τέλος, έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια με προφορικές και γραπτές ανακοινώσεις και εποπτεύει πτυχιακές εργασίες.

Διδάσκει στο προπτυχιακό πρόγραμμα Λογοθεραπείας του Aegean College.