Μάρκος Κομνηνάκης

Module Leader and Lecturer at Aegean College/Canterbury Christ Church University UK

Σπούδασε και δίδαξε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εργάστηκε στο χώρο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας για περισσότερα από 25 έτη ως Δ/ντής μεγάλων ξενοδοχείων, Δ/ντής Σπουδών σε σχολές τουρισμού, εκπαιδευτής προσωπικού και σύμβουλος. Συνεργάστηκε με ξενοδοχειακές αλυσίδες και διετέλεσε Director of Training εταιρειών στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών.

Απόφοιτος των πανεπιστημίων City University of New York (USA),  College of Staten Island (USA) και Ohio University (USA).

Δίδαξε στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, συνεργαζόμενος με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, είναι πιστοποιημένο μέλος του IBCT (International Board of Certified Trainers). Ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων στο ξενοδοχειακό μάνατζμεντ, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία, την εκπαίδευση εκπαιδευτών.

Στο Aegean College διδάσκει το μάθημα Hotel Facilities Management του προγράμματος BSc (Hons) Hotel Facilties Management / Canterbury Christ Church University UK.