Μιχάλης Μακρυλλός

Επισκέπτης Καθηγητής Τμήματος Διαιτολογίας

Ο Μιχάλης Μακρυλλός, MSc, είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με τίτλο: «Διατροφή και Άσκηση».

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ιδιωτικών κολλεγίων, ως καλεσμένος διδάσκων ομιλητής στο επιστημονικό πεδίο της Αθλητικής Διατροφής, καθώς και ως φορέας πρακτικής άσκησης τελειόφοιτων φοιτητών.

Έχει 3 δημοσιεύσεις σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής, ως Πρόεδρος Στρογγυλής Τράπεζας και ως διοργανωτής σε Πανελλήνια και Διεθνή επιστημονικά Συνέδρια του χώρου.

Είναι Πρόεδρος της Ομάδας Ειδικών Αθλητικής Διατροφής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων και Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του εν λόγω Συλλόγου.