Νάσος Φωτόπουλος

Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1961 στην Αθήνα. Είναι Απόφοιτος Ηλεκτρονικός Μηχανικός των ΤΕΙ Πειραιά το 1985.

Εργάζεται ως Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Motivational & Success Coach, NLP, Master Certified Coach, Life, Career, Business & Executive Coach.

Είναι Διαπιστευμένος Professional Certified Coach (PCC) από την International Coaching Federation (ICF) και Διαπιστευμένος Master Coach (AMC) από την International Authority for Professional Coaching & Mentoring (IAPC&M), Certified Professional Coach (CPC) από την International Coach Academy (ICA), NLP Certified Master Practitioner &
Coach από το American Board of NLP (ABNLP).

Από το 1986 μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει και έχει οργανώσει χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για ιδιώτες, ανέργους, στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων και οργανισμών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακινήσει και εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους.

Είναι συνιδρυτής, συνιδιοκτήτης, Πρόεδρος της ITEC Εκπαιδευτική Α.Ε. από το 1990 & Διευθύνων Σύμβουλος από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων με πάνω από 20 χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένος στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού  Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) με αριθμό μητρώου ΕΒ09114 και με κωδικό Λ.Α.Ε.Κ. 10400.
European Business Mentor & European Business Consultant.

Project Manager σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα όπως: Gender-IT, This is IT Project, ITUTOR, LadybizIT, School on the cloud.

Μέλος της International Coach Federation (ICF Global) από τον Μάρτιο του 2015 και του ICF Greece Chapter από τον Ιούνιο του 2015. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ICF Greece Chapter για το 2017. Διατελεί Αντιπρόεδρος του ICF Greece Charter Chapter για το 2018 και είναι εκλεγμένος επόμενος Πρόεδρος του ICF Greece Charter Chapter για το 2019.

Επόπτης και Εκπαιδευτής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το πρόγραμμα «Coaching με στοιχεία Συμβουλευτικής»
Επιστημονικός Υπεύθυνος και Εκπαιδευτής του Aegean College για το πρόγραμμα Diploma in Life Coaching.

Παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις όπως: Δεξιότητες Coaching για Managers και Leaders, δεξιότητες Coaching για προσωπικό επιχειρήσεων, αποτελεσματική επικοινωνία με τη χρήση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).