Παναγιώτης Κοτζαγεωργίου

MD, MSc, Lecturer

Ο Παναγιώτης Κοτζαγεωργίου είναι Μαιευτήρας–Γυναικολόγος, Διευθυντής της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νασυπλίου, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Παθολογία της Κύησης». Παράλληλα, πραγματοποιεί το 2ο μεταπτυχιακό του σχετικά με τη διαχείριση της Γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων της ειδικότητάς του, έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 40 συνέδρια συναφή με τη Γυναικολογία και Μαιευτική και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας του Τραχήλου.

Στο τμήμα Μαιευτικής διδάσκει τα αντικείμενα: «Επείγουσες και Υψηλού Κινδύνου καταστάσεις στη Μαιευτική», «Φαρμακολογία» και «Ανατομία» ενώ έχει συνεργαστεί ως διδάσκων και στα τμήματα Διαιτολογίας και Εργοθεραπείας.