Παναγιώτης Μόσχος

Ο Παναγιώτης Μόσχος γεννήθηκε το 1986 στην Μυτιλήνη της Λέσβου. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Αξιωματικός στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Το 2019 ολοκλήρωσε με άριστα (93%) τις σπουδές στον τομέα της Πληροφορικής (BSc Computing and Information Systems) από το Aegean Omiros College σε συνεργασία με το Canterbury Christ Church University. Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στα Πληροφοριακά Συστήματα και το 2020 απέσπασε υποτροφία για τις εξαιρετικές του επιδόσεις (Βαθμός 1ου έτους 9.3). Το χρονικό διάστημα 2020-2021 πραγματοποίησε τη μεταπτυχιακή του διατριβή στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης εφαρμοσμένη σε ενσωματωμένα συστήματα (Jetson Nano) με τίτλο «Development of visual recognition applications with machine learning techniques». Το 2021 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό δίπλωμα με βαθμό Άριστα(Βαθμός 8.97).

Από το 2022 εργάζεται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Όμηρος (Aegen Omiros College) ως Καθηγητής Πληροφορικής στο προπτυχιακό τμήμα BSc (Hons) Computing.

Ο κ.Μόσχος έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιστημονικές εκδηλώσεις και σεμινάρια με σκοπό να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του και να ενημερώνεται για τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με τη δημιουργία εφαρμογών Android, τη μελέτη δεδομένων με τη χρήση τεχνικών Μηχανικής Μάθησης και τη δημιουργία παιχνιδιών (Game Development).