Ευστάθιος Σκουφάς

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του ΤΕΙ Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος της Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στη «Διατροφή και  Άθληση».  Επιπλέον, είναι κάτοχος προπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Νοσηλευτικής Β’ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Από το 2012 εργάζεται ως υπεύθυνος τμήματος Διαιτολογίας σε κέντρο υγείας και ομορφιάς, ενώ παράλληλα τα τελευταία δύο έτη διατηρεί διαιτολογικό γραφείο υπό τη σκέπη της Nutritscience™. Τα τελευταία τέσσερα έτη είναι συνεργάτης του Aegean Omiros College όπου διδάσκει στα προπτυχιακά προγράμματα Διαιτολογίας και Μαιευτικής.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων-ΠΣΔΔ και είναι εκλεγμένο μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής της ΕΔΔΕ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν στη «Σύσταση του Ανθρωπίνου Σώματος» και τη «Διατροφική Αξιολόγηση» με ενεργή συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.