Σταυρούλα Γουρδομιχάλη

Programme Director of BSc (Hons) in Business Administration & BSc (Hons) in Hotel Facilities Management , Lecturer, Internal Verifier

Η Σταυρούλα Γουρδομιχάλη έχει σπουδάσει Πληροφορική και έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στον Εκπαιδευτικό Όμιλο “ΟΜΗΡΟΣ” και ως καθηγήτρια στο Ι.Ι.Ε.Κ ΟΜΗΡΟΣ και στο Aegean College.

Από το 2008 είναι Υπεύθυνη του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ και από το 2012 των προπτυχιακών προγραμμάτων του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων του Aegean College.

Η Σταυρούλα Γουρδομιχάλη είναι ένα στέλεχος με μεγάλη και μακρά εμπειρία που εξασφαλίζει τη σωστή διεξαγωγή των μαθημάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των συνεργαζόμενων φορέων και πανεπιστήμιων. Βασική της μέριμνα είναι η βέλτιστη απόδοση καθηγητών και σπουδαστών.

Μεταξύ άλλων διδάσκει Στρατηγική Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Προώθηση, Αγγλική Ορολογία Υπολογιστών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Συμμετέχει ενεργά στη διεξαγωγή σεμιναρίων και αναλαμβάνει την καθοδήγηση των μεταπτυχιακών σπουδαστών στις πτυχιακές τους.

Από τον Οκτώβριο του 2016 κατέχει τη θέση της Operations & Quality Control Manager στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ.