OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

«Η επίδραση του Covid-19 στα Τμήματα των Ναυτιλιακών Εταιρειών και οι επιπτώσεις στην μετά-Covid εποχή»

e-Συνέδριο στη Ναυτιλία

«Η επίδραση του Covid-19 στα Τμήματα των Ναυτιλιακών Εταιρειών και οι επιπτώσεις στην μετά-Covid εποχή»

Το Aegean College διοργανώνει το 3ο Ναυτιλιακό e-Συνέδριο με θεματολογία “Η επίδραση του Covid-19 στα Τμήματα των Ναυτιλιακών Εταιρειών και οι επιπτώσεις στην μετά-Covid εποχή.”

 • Συντονιστής του Συνεδρίου θα είναι ο Capt. Πουλημένος ο οποίος θα κάνει μία γενική εισαγωγή για την επίδραση του Covid στο Τμήματα των Ναυτιλιακών Εταιρειών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι:

 • Άντζελα Γαλανοπούλου, MSc, Independent Consultant (ISM, ISPS, ISO, Operations and Legal requirements covering bulk carriers & tanker) η οποία θα μιλήσει για το κομμάτι των επιθεωρήσεων και του Certification.
 • Τρύφων Κοροντζής, PhD, Απόστρατος Αξιωματικός ΛΣ, ο οποιός θα αναφερθεί στις λιμενικές εγκαταστάσεις.
 • Ιωάννα – Ευγενία Μπακούνη, PhD (c ), MSc, Training Supervisor at Epsilon Hellas (Overseas) Ltd, η οποία θα αναφερθεί στην Ναυτική Εκπαίδευση.
 • Διονύσης Διαμαντόπουλος, PhD (c ),MSc, MICS, Bunker Trader at BMS United, ο οποίος θα εστιάσει στο Bunkering.
 • Λάμπρος Καγιάβας, MSc at Aegean College, – απόφοιτός μας- ο οποίος θα αναφερθεί στο Τμήμα του Supply.
Λίγα λόγια για τους Ομιλητές

Οι άνωθεν ομιλητές διαθέτουν πολύ  ‘δυνατά΄ βιογραφικά, εργάζονται στον χώρο της Ναυτιλίας για πολλά χρόνια και κατέχουν εξαιρετικές γνώσεις πάνω στον τομέα αυτό. Ειδικότερα:

Άντζελα Γαλανοπούλου

 • Εργάζεται στον χώρο από το 1990 έως και σήμερα και κατέχει πολλούς σημαντικούς τίτλους όπως:Training Instructor/Lecturer–Panama Surveyor, A.B.S. Marine Academy training instructor for shipping sector, -Oil companies, AEGEAN SHIPPING CO, BVQI non-exclusive Auditor κλπ.

Galanopoulou

 

Τρύφων Κοροντζής

 • Eίναι Αρχιπλοίαρχος ΛΣ (εα),διδάκτωρ Δημόσιας Διοίκησης αλλά και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παντείου Πανεπιστημίου στο οποίο έχει εκπονήσει και μεταδιδακτορική έρευνα στο Δημόσιο δίκαιο. Απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας καθώς και της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, έχει υπηρετήσει σε Επιτελικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες του Αρχηγείου ΛΣ μεταξύ των οποίων Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας και Ελευσίνας, Πρόεδρος των αντίστοιχων Αρχών Ασφάλειας Λιμένα κλπ.Είναι συγγραφέας 13 βιβλίων, έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια με εισηγήσεις.Επίσης έχει διατελέσει διδάσκων στην ΕΣΔΔΑ, στην Πυροσβεστική Ακαδημία, σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κλπ.

Τρύφων Κοροντζής

 

Ιωάννα – Ευγενία Μπακούνη

 • PhD(c), MSc, Training Manager at Epsilon Hellas (Overseas) Ltd, η οποία θα αναφερθεί στην Ναυτική Εκπαίδευση στην μετά COVID-19 εποχήΒρίσκεται στον χώρο της Ναυτιλίας από το 2013 και εργάστηκε για κορυφαίες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες στον κλάδο ξηρού φορτίου (Sea Traders SA) και στη βιομηχανία πετρελαίου (Ocean Rig UDW). Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο σε Infection Prevention & Control (IPCfor Novel Coronavirus (COVID-19) από τον World Health Organisation και σε Psychological First Aid από το John Hopkins University, στα πλαίσια της αντιμετώπισης του COVID-19.

 

Διονύσης Διαμαντόπουλος

 • Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και μέλος του Institute Of Chartered Shipbrokers (MICS). Από το 2016 μέχρι και σήμερα ο Διονύσιος Εμμανουήλ Διαμαντόπουλος εκπονεί την διδακτορική του διατριβή με θέμα «Αεροδυναμική της Υπερκατασκευής των Πλοίων και Ενεργειακή Αποδοτικότητα» ενώ παράλληλα εργάζεται ως Bunker Trader στην BMS United. Έχει επιτελέσει εκπρόσωπος Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών φοιτητών στην Γενική Συνέλευση των καθηγητών του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς για τα έτη 2016-2018. Έλαβε το μεταπτυχιακά του διπλώματα M.Sc. in Shipping Business (Hons) από το University of Plymouth (2019) και M.Sc. in Project Management and Product Development από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (2015).

Διονύσης Διαμαντόπουλο

 

Λάμπρος Καγιάβας

 • Είναι απόφοιτος MSc της σχολής Aegean College, και εργάζεται ως General Manager στην ATPAC Maritime Agencies Inc.

Λάμπρος Καγιάβας

 

Πώς δηλώνετε συμμετοχή

Κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο: ΕΔΩ

Οδηγίες για να συνδεθείτε στο Microsoft Teams

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Live Event από οποιαδήποτε συσκευή tablet / phone / MacBook / iPad / PC / laptop.

 • Από υπολογιστή: συνδεθείτε μέσω internet/web (προτεινόμενος τρόπος) ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή από την εφαρμογή εφόσον την διαθέτετε.
 • Από κινητό/tablet: πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Microsoft Teams και να συνδεθείτε “Ανώνυμα / Επισκέπτης”.

Είσοδος από Υπολογιστή

Τα βήματα είναι απλά:
1. Πατάτε τον σύνδεσμο/link της ημέρας-σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

2. Στον browser (Chrome, Explorer κ.ο.κ) επιλέγετε εάν επιθυμείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή (Download the Windows App) ή να παρακολουθήσετε το webinar απευθείας στο Web (Watch on the web instead):

Microsoft Teams2

3. Συνδέεστε ως Ανώνυμος χρήστης (Συμμετοχή ανώνυμα). Διαφορετικά, αν πατήσετε το κουμπί “Σύνδεση” πρέπει να εισαγάγετε (login) τα στοιχεία λογαριασμού Hotmail ή Outlook.

Microsoft Teams 1

4. Το Live Ξεκίνησε! Στο δεξί μέρος της οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Q&A (Questions & Answers). Από εκεί μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις ή σχόλια.

Είσοδος από κινητό τηλέφωνο smartphone

Πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Microsoft Teams δωρεάν από Google Play ή App Store.

Στη συνέχεια:

1. Πατάτε τον σύνδεσμο/link της ημέρας-σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει.
2. Επιλέγετε “Άνοιγμα μέσω της Εφαρμογής”.
3. Συνδέεστε είτε ανώνυμα είτε με στοιχεία δικού σας λογαριασμού Hotmail/Outlook.
4. Πάνω δεξιά στην οθόνη του κινητού σας βλέπετε εικονίδια για Q&A (Questions & Answers). Από εκεί μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις ή σχόλια.

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr