OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Ημερίδα για Digital & Social Media Marketing

Κορυφαίοι ομιλητές από την αγορά!

Οι νέες τάσεις και οι προκλήσεις του Digital & Social Media Marketing

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα για τις νέες εξελίξεις και τάσεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποιεί το Aegean College την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν επαγγελματίες από την αγορά οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους από έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Εισηγητές με εμπειρία από την Αγορά!

Οι ομιλητές είναι νέοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, θα μιλήσουν οι:

 • Η κ.Μαρία Σκούντα είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της Addo Digital και μία από τις 50 γυναίκες – ηγέτιδες επιχειρήσεων του 2018. Απόφοιτη του IE Business School της Μαδρίτης και μέλος του Chartered Institute of Marketing.
 • Ο κ. Μανώλης Λαμπόβας, Partner & Head of Digital της εταιρείας Addo Digital. Κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Έχει βραβευθεί πολλές φορές για τη δουλειά του εκπροσωπώντας εταιρείες όπως η Microsoft, η Coffee Island και η Oriflame.
 • O Δρ. Αθανάσιος Δήμας είναι μάρκετινγκ μάνατζερ της συμβουλευτικής εταιρείας Saint Start Up και σύμβουλος επιχειρήσεων αρκετών εταιρειών και ειδικά νεοφυών. Είναι Διδάκτωρ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Δείτε πιο κάτω τον Μανώλη Λαμπόβα να μιλάει για το σεμινάριο!

Αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης για να δείτε αυτό το video

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΟΒΑΣ from Aegean College on Vimeo.

Θα μιλήσουμε για Growth...

Οι εισηγητές θα αναλύσουν και θα εξηγήσουν πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί να αποτελέσει εργαλείο μεγέθυνσης ενός οικονομικού οργανισμού, μιας επιχείρησης.

Ζήτημα κομβικής σημασίας στο Marketing είναι η αναγνώριση και η ανάλυση του ανταγωνισμού που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την αξιοποίηση εργαλείων και μέσων που συμβάλλουν στη λήψη σωστών στρατηγικών αποφάσεων. Σημαντικό εργαλείο είναι η ανάλυση στατιστικών δεδομένων (analytics), μια διαδικασία που αποκαλύπτει ευκαιρίες κερδοφορίας και μεγιστοποίησης της αποδοτικότητας μιας επιχείρησης.

Παράλληλα, θα αναλυθεί πώς η υιοθέτηση μιας αποδοτικής στρατηγικής οδηγεί στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας ενός Brand, το επονομαζόμενο Brand Awareness, μέσω της δημιουργίας μιας online κοινότητας (followers) με απώτερο στόχο την αύξηση του κύκλου εργασιών.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο!

...και Influencer Marketing

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους (από τον τουρισμό μέχρι τη μόδα κι από την εκπαίδευση μέχρι τις τηλεπικοινωνίες) προσκαλούν instagramers, YouTubers, bloggers και άλλοι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνονται στο πλατύ κοινό (influencers) για να προωθήσουν το προϊόν και το brand τους.

Το επονομαζόμενο Influencer Marketing (σσ μάρκετινγκ με άξονα ανθρώπους που επηρεάζουν συγκεκριμένα κοινά, αν αποπειραθούμε μια μετάφραση) αποσκοπεί στην αξιοποίηση του κοινού που ακολουθεί τον influencer στο διαδίκτυο.

Μια εταιρεία συνδεόμενη με έναν influencer (πχ ένα εστιατόριο με έναν γνωστό food blogger) κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τον ακολουθούν και μέσα από τα μηνύματά του προωθεί με στοχευμένο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

MSc in Digital Marketing and Social Media with Analytics

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο προώθησης ενός καινοτόμου μεταπτυχιακού προγράμματος που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια -σύμφωνα με τις βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης- το Coventry University.

Ο λόγος για το MSc in Digital Marketing, ένα πρόγραμμα σπουδών Digital Marketing σχεδιασμένο με γνώμονα τη σύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή της και με απώτερο σκοπό οι μεταπτυχιακοί φοιτητές να ανταποκριθούν στις ανάγκες που επικρατούν στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε αποφοίτους διάφορων κλάδων που επιθυμούν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν άρτιες δεξιότητες και γνώσεις στον κλάδο.

Ενδεικτικά, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος εμβαθύνουν σε πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα όπως:

 • Ψηφιακή επικοινωνία και Branding.
 • Τεχνικές και εργαλεία.
 • Ανάλυση δεδομένων και λήψη αποφάσεων.
 • Ανάπτυξη εταιρικών στρατηγικών, τακτικών.
 • Αξιοποίηση  data.
 • Τμηματοποίηση του κοινού
 • Διαθέσιμες ψηφιακές επιλογές και αξιολόγηση
 • Σκιαγράφηση και κατανόηση συμπεριφοράς καταναλωτή.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ και κλείστε θέση!

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr