slider-shadow
        • Το Aegean College προσφέρει στους σπουδαστές ένα πολυδιάστατο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ Leadership & Management Development (Master in Business Administration) προσαρμοσμένο στους πλέον ανερχόμενους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας και τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.
          
         Οι έξι κατευθύνσεις του MBA είναι οι εξής:

         Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι MBA είναι οι κορυφαίοι στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και απευθύνονται σε επαγγελματίες και απόφοιτους προπτυχιακών προγραμμάτων διάφορων κατευθύνσεων που χρειάζονται ουσιαστική γνώση και αντίληψη του κόσμου των επιχειρήσεων, ώστε να εργαστούν και να διακριθούν ως διοικητικά στελέχη.

         MBA Guest Speakers Series

         Το 2014 εγκαινιάστηκε το MBA Guest Speaker Series, μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα που συνδέει το πρόγραμμα ΜΒΑ του Aegean College με ελληνικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

         Στο πλαίσιο των MBA Guest Speaker Series οι σπουδαστές των προγραμμάτων MBA του Aegean College παρακολουθούν ομιλίες και παρουσιάσεις από υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

         Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις οι φοιτητές αποκτούν νέες γνώσεις και εμπειρίες, συζητούν με καταξιωμένους επαγγελματίες, μελετούν case studies και έρχονται σε επαφή με την Αγορά.

          


          
        • Διδασκαλία και Αξιολόγηση
         Στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων περιλαμβάνονται διαλέξεις, μελέτη και ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (case studies), προσομοιώσεις, ομαδικές εργασίες, παρουσιάσεις, εξετάσεις κ.λπ. Μάλιστα, στην περίπτωση των σπουδαστών του προγράμματος που βρίσκονται ήδη στην αγορά εργασίας, το πρόγραμμα συμβάλλει, ώστε η επαγγελματική τους εμπειρία να εμπλουτισθεί με σύγχρονη ακαδημαϊκή γνώση.

         Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν πρακτικά τις γνώσεις τους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, να αναπτύξουν την αυτονομία, την κριτική σκέψη, καθώς και τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων (problem solving) που άπτονται της διοίκησης επιχειρήσεων.

         Σε αυτή την προσπάθεια τους συνδράμουν οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι του προγράμματος (personal tutor).

         Επαγγελματικές Προοπτικές
         Οι απόφοιτοι του Aegean College, κάτοχοι του ΜΒΑ, έχουν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο αλλά και την εμπειρική γνώση, για να επανδρώσουν θέσεις ευθύνης στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται αφορούν είτε στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις όπου εργάζονται ήδη είτε σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα.

         Οι κάτοχοι του μεταπτυχιακού τίτλου MBA που προσφέρει το Aegean College μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για τη διεκδίκηση σχετικής προαγωγής ή μισθολογικής αναβάθμισης, για να συμμετάσχουν σε προγράμματα του ΟΑΕΔ ή άλλων Οργανισμών.
        • Οι νέες εγκαταστάσεις του Aegean College στο Κέντρο της Αθήνας παρέχουν όλα τα εχέγγυα για την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.
         Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης.

         Στα Εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) εντός των εγκαταστάσεων του Κολεγίου.

         Οι σπουδαστές αποκτούν, επίσης, πρόσβαση στο Εκπαιδευτικό Portal του Aegean College. Μέσα από το portal οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνούν με τους καθηγητές, να συμμετέχουν στο forum του Κολεγίου, να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, την ύλη των μαθημάτων, τις σημειώσεις των παραδόσεων, τις εργασίες και για διάφορα γενικά θέματα που αφορούν τις σπουδές τους.


      • Φανή Νασίκα

       'Η Δρ. Φανή Νασίκα είναι διδάκτωρ του τμήματος Clinical Language Sciences του Πανεπιστημίου του Reading (Ηνωμένο Βασίλειο). Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Γλωσσολογία, και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Essex, στον τομέα των Γλωσσικών Διαταραχών. Επίσης, είναι διπλωματούχος μεταφράστρια από το Institute of Linguists Educational Trust του Λονδίνου. Διδάσκει στο Aegean Omiros College από το 2007, στα προγράμματα HND στη Λογοθεραπεία, BSc in Clinical Speech and Language Science, ΒSc in Early Childhood Education with Special Needs και MSc in Early Childhood Education with Special Needs. Επιπλέον, έχει διδάξει Ψυχογλωσσολογία στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Τέλος, ασχολείται με την έρευνα στις γλωσσικές διαταραχές, με κύριο αντικείμενο την αφασία.'
        


       Παναγιώτης Σ. Τζακώστας, ΜΒΑ

       'Ο Παναγιώτης Τζακώστας είναι Στρατιωτικός Οικονομολόγος, αποφοίτησε (πρώτος στην τάξη 1999) από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης και υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Διαθέτει ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (2011), στο οποίο φοίτησε με υποτροφία του Υπουργείου Άμυνας.
       Εργάστηκε, αρχικά, ως υπεύθυνος σχεδίασης και κατάρτισης του προϋπολογισμού του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Τα έτη 2008, 2012 και 2013 επιλέχθηκε ως οικονομικός σύμβουλος των Υφυπουργών Εθνικής Άμυνας. Από τον Σεπτ 2014 υπηρετεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ως Διευθυντής Προμηθειών.
       Έχει παρουσιάσει μελέτες στο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, αναφορικά με την ικανοποίηση ασθενών (2012), το ιατρικό σφάλμα υπό το πρίσμα της ελληνικής νομολογίας (2014) και την αποδοτικότητα του 401 ΓΣΝΑ (2016). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η διοίκηση αλλαγών και η κινητοποίηση των εργαζομένων.
       Τέλος, το 2010, υπήρξε Δευτεραθλητής Ελλάδας στην Ορεινή Ποδηλασία.'
        


       Μιχάλης Ζερβός, MBA

       'Ο Μιχάλης Ζερβός είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης και παράλληλα κάτοχος BSc in Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής του Deree – The American College of Greece. Επίσης, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με τον πρώτο να είναι στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School και τον δεύτερο στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική Διοικητική (MSc in Finance and Banking) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διδακτορική του διατριβή στα Χρηματοοικονομικά (PhD in Finance) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
       Η δραστηριοποίηση του επαγγελματικά ξεκινά το 2005 και αφορά στο χώρο των επιχειρήσεων, είτε ως μέλος της ομάδας management, είτε ως σύμβουλος και στον τραπεζικό χώρο, ενώ από το 2014 διδάσκει σε διάφορα ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και Κολέγια σε ειδικότητες που έχουν σχέση με την διοίκηση επιχειρήσεων, την λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τα οικονομικά.'
       Email: m.zervos@aegeancollege.gr
        

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology