OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

All Digital Week 2019

Workshops: Google Ads,Facebook Ads, Growth hacking&Influencer Marketing

Addo Digital & Career in Progress

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, οι εγκαταστάσεις του Aegean College στην Αθήνα θα φιλοξενήσουν μια σειρά από Workshops της  Addo Digital σε συνεργασία με την Career in Progress στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας, All Digital Week.

H Addo Digital, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ πολλάκις βραβευμένη για τις υπηρεσίες της και η Career in progress, η μοναδική εταιρεία διαχείρισης σταδιοδρομίας στην Ελλάδα που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε υποψηφίους,φοιτητές,μαθητές και εταιρείες, προσφέρουν εντελώς δωρεάν την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για όλα τα marketing trends καθώς και να ενισχύσουν τις ψηφιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων workshops.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων μέσω Google Ads και Facebook Ads, διαμόρφωση ψηφιακής στρατηγικής μιας επιχείρησης όπως και influencer marketing, θα είναι μόλις κάποιες από τις νέες τάσεις που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στον αναπτυσσόμενο κλάδο του Digital Marketing.

Μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία στο κέντρο της Αθήνας

Το All Digital Week είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία μέσα από την οποία περισσότεροι από 100.000 Ευρωπαίοι πολίτες λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, workshops και εκδηλώσεις προκειμένου να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Το All Digital Week διεξάγεται σε μια περίοδο όπου η ζήτηση για στελέχη στο Digital Marketing είναι ιδιαίτερα αυξημένη ενώ παράλληλα η προσφορά των υποψηφίων με τις κατάλληλες ψηφιακές (digital) και κοινωνικές δεξιότητες (soft skills) δεν καλύπτει τη ζήτηση των εταιρειών.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 40% των εργοδοτών αδυνατεί να βρει το κατάλληλο προσωπικό ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας παραμένουν κενές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Χορηγοί επικοινωνίας του All Digital Week στην Ελλάδα είναι το startupper.gr, emea.gr, skywalker.gr, stentoras.gr, epixeiro.gr και businesswoman.gr., news247.gr,smartpress.gr,infocom.gr,Huffpost.gr,thriveglobal.gr

Εισηγητές με εμπειρία από την Αγορά!

Οι ομιλητές είναι νέοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο digital marketing και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, θα μιλήσουν οι:

 • Η κ. Μαρία Σκούντα είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της Addo Digital και μία από τις 50 γυναίκες – ηγέτιδες επιχειρήσεων του 2018. Απόφοιτη του IE Business School της Μαδρίτης και μέλος του Chartered Institute of Marketing.
 • Ο κ. Μανώλης Λαμπόβας, Partner & Μanaging Director της εταιρείας Addo Digital. Κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Έχει βραβευθεί πολλές φορές για τη δουλειά του εκπροσωπώντας εταιρείες όπως η Microsoft, η Coffee Island και η Oriflame.
 • Ο κ. Στέλιος Ρηγάκης, Performance Marketing Director της εταιρείας Addo Digital, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση διαφημιστικών λογαριασμών για λογαριασμό πολυεθνικών εταιρειών
 • Η κα Ναστάσια Ταμπακοπούλου, Video Strategy Director της εταιρείας Addo Digital, με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία ψυχαγωγικού περιεχομένου για κορυφαία brands έχοντας δουλέψει με κορυφαίους Creators και Influencers στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Αναλυτικό πρόγραμμα Workshop
 • 18.00-18.45: Google Ads Workshop.
 • 18.45-19.30: Facebook Ads Workshop.
 • 19.30-19.45: Διάλειμμα/Coffee Break.
 • 19:45-20.30: Growth Hacking Workshop.
 • 20.30-21.15: Influencer Marketing Workshop .

Παράλληλα :

 • 19:00-21:00: Προσωπικά CV sessions(Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν εντελώς δωρεάν το βιογραφικό τους σημείωμα και το προφίλ τους στο LinkedIn σε συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη της Career In Progress).
Κορυφαίο μεταπτυχιακό στο Digital Marketing

To Workshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο προώθησης ενός καινοτόμου μεταπτυχιακού προγράμματος που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια -σύμφωνα με τις βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης- το Coventry University.

Ο λόγος για το MSc in Digital and Social Media Marketing with Analytics ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με γνώμονα τη σύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή της και με απώτερο σκοπό οι μεταπτυχιακοί φοιτητές να ανταποκριθούν στις ανάγκες που επικρατούν στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε αποφοίτους διάφορων κλάδων που επιθυμούν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν άρτιες δεξιότητες και γνώσεις στον κλάδο.

Ενδεικτικά, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος εμβαθύνουν σε πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα όπως:

 • Ψηφιακή επικοινωνία και Branding.
 • Τεχνικές και εργαλεία.
 • Ανάλυση δεδομένων και λήψη αποφάσεων.
 • Ανάπτυξη εταιρικών στρατηγικών, τακτικών.
 • Αξιοποίηση  data.
 • Τμηματοποίηση του κοινού
 • Διαθέσιμες ψηφιακές επιλογές και αξιολόγηση
 • Σκιαγράφηση και κατανόηση συμπεριφοράς καταναλωτή.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ και κλείστε θέση!

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr