OMIROS EDUCATIONAL GROUP
AegeanCollege logo
Αθήνα
210 3211228
Πειραιάς
210 4220015
Λάρισα
241 1100001
Θεσσαλονίκη
2311 256619

Μια ημερίδα γεμάτη Social Media Marketing!

Μάθαμε τι εστί Influencer Marketing

722.000 κενές θέσεις εργασίας!

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου το Aegean College πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Νέοι άνθρωποι με δυναμική επαγγελματική πορεία παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται ταχύτατα.

Όπως δήλωσε ο Μανώλης Λαμπόβας, partner της Addo Digital, “σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, περισσότερες από 722.000 θέσεις εργασίας θα παραμείνουν κενές στον ευρύτερο τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής λόγω έλλειψης του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού” και πρόσθεσε: “είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεργαζόμαστε με ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης σε δεξιότητες Digital Marketing”.

Εξειδικευμένοι εισηγητές!

Οι ομιλητές είναι νέοι αλλά έχουν ήδη διαγράψει μια μεγάλη επιτυχημένη καριέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Πιο συγκεκριμένα :

 • Η κ.Μαρία Σκουντά είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της Addo Digital και μία από τις 50 γυναίκες – ηγέτιδες επιχειρήσεων του 2018. Απόφοιτη του IE Business School της Μαδρίτης και μέλος του Chartered Institute of Marketing.
 • Ο κ. Μανώλης Λαμπόβας, Partner & Head of Digital της εταιρείας Addo Digital. Κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Έχει βραβευθεί πολλές φορές για τη δουλειά του εκπροσωπώντας εταιρείες όπως η Microsoft, η Coffee Island και η Oriflame.

 

Νέες τάσεις και δεξιότητες!

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Aegean College στην κοινή μας προσπάθεια να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με τις νέες τάσεις στο Digital Marketing καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στο συγκεκριμένο τομέα”, δήλωσε η Μαρία Σκουντά, CEO της Αddo Digital.

Οι εισηγητές ανέλυσαν θέματα σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ και το πώς μπορεί να αποτελέσει εργαλείο μεγέθυνσης ενός οικονομικού οργανισμού μιας επιχείρησης.

Στο επίκεντρο βρέθηκε επίσης το Ιnfluencer Marketing (σσ μάρκετινγκ με άξονα ανθρώπους που επηρεάζουν συγκεκριμένα κοινά, αν αποπειραθούμε μια μετάφραση) το οποίο αποσκοπεί στην αξιοποίηση του κοινού που ακολουθεί τον influencer στο διαδίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο!

MSc in Digital Marketing and Social Media with Analytics

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προώθησης ενός καινοτόμου μεταπτυχιακού προγράμματος που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια -σύμφωνα με τις βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης- το Coventry University.

Ο λόγος για το MSc in Digital and Social Media Marketing with Analytics ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με γνώμονα τη σύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή της και με απώτερο σκοπό οι μεταπτυχιακοί φοιτητές να ανταποκριθούν στις ανάγκες που επικρατούν στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε αποφοίτους διάφορων κλάδων που επιθυμούν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν άρτιες δεξιότητες και γνώσεις στον κλάδο.

Ενδεικτικά, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος εμβαθύνουν σε πολύ ενδιαφέροντα αντικείμενα όπως:

 • Ψηφιακή επικοινωνία και Branding.
 • Τεχνικές και εργαλεία.
 • Ανάλυση δεδομένων και λήψη αποφάσεων.
 • Ανάπτυξη εταιρικών στρατηγικών, τακτικών.
 • Αξιοποίηση  data.
 • Τμηματοποίηση του κοινού
 • Διαθέσιμες ψηφιακές επιλογές και αξιολόγηση
 • Σκιαγράφηση και κατανόηση συμπεριφοράς καταναλωτή.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ και κλείστε θέση!

Γνώρισε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Aegean College!

Συνεργασία με το University of Essex

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

  phone icon Contact Aegean College.

  Τηλεφωνικό κέντρο:

  2103211228

  Email:

  info@aegeancollege.gr